نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

شکاف میان ورزش و علم کاهش یافته است

 رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی با اشاره به برگزاری نهمین همایش بین المللی تربیت بدنی و علوم ورزشی گفت: مقایسه شرایط امروز با 15 سال پیش نشان می دهد که برگزاری این همایش ها با ارائه دستاوردهای جدید علمی در حوزه ورزش، شکاف میان ورزش و علم کاهش یافته است.

دکتر رضا قرخانلو روز یکشنبه در حاشیه نشست خبری همایش یاد شده، در گفت و گو با ایرنا گفت: با توجه به برگزاری اولین همایش بین المللی تربیت بدنی و علوم ورزشی در سال 78 مشاهده می کنیم که پیشرفت های خوبی در حوزه های تغذیه ورزش، بدنسازی ورزشکاران، روانشناسی ورزشکاران و بازاریابی و درآمدزایی از ورزش حاصل شده است.
وی با اشاره به این که دانشگاه ها دو وظیفه مهم تولید علم و حل مشکلات کشور را برعهده دارند، گفت: این روزها بسیاری از پایان نامه های دانشجویان در حوزه ورزشی به دستیابی به راه حل مشکلات ورزش نزدیک شده است. 
قرخانلو با تاکید بر این که بسیاری از مشکلات در حوزه ورزشی ناشی از نبود رویکرد علمی است، گفت: امروزه با پیشرفت علمی دانشگاه ها مشاهده می کنیم که روانشناسی ورزشی وارد میدان شده، ورزش همگانی علمی تر شده و آگاهی های مردم بالاتر رفته است.
رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی در خصوص نهمین همایش بین المللی تربیت بدنی و علوم ورزشی نیز گفت: این همایش بزرگترین گردهمایی علمی خانواده علوم ورزشی است.
قرخانلو ادامه داد: در طول سال، نشست ها و همایش های متعددی در حوزه ورزشی در کشور برگزار می شود ولی به لحاظ کمی و کیفی این گردهمایی بزرگترین است.
وی خاطرنشان کرد: در این همایش از دانشگاه فلورانس ایتالیا، انحمن تربیت بدنی و علوم ورزشی پن آسیا و غیره شرکت دارند.
قرخانلو گفت: همچنین چهار انجمن علمی تربیت بدنی و علوم ورزشی ایران، مدیریت ورزشی ایران، آسیب شناسی و حرکات و فیزیوتراپی ایران و تمامی دانشگاه های زیر مجموعه وزارت علوم و وزارت بهداشت در این همایش شرکت دارند.
وی هدف از برگزاری این همایش را نزدیک کردن بخش علمی به بخش ورزشی عنوان کرد و گفت: این هدف برای اولین بار در حال تحقق است؛ برگزاری این همایش ها با ارائه یافته های جدیدی علمی به پر کردن شکاف میان علم و عمل و دانشگاه ها کمک می کند.
قرخانلو کارگاه تجویز ورزش برای دیابتی ها را از جمله کارگاه های علمی عنوان کرد که در این همایش ارائه می شود و گفت: در این کارگاه بحث های ریز علمی و کاربردی انجام می شود تا شرکت کنندگان یاد بگیرند که چه ورزش هایی را به افراد دیابتی بدهند تا هم شرایط عمومی افراد بهتر شود و هم بیماری آنها پیشرفت نکند.
رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی با اشاره به این که دانشجویان و مربی هایی که فارغ التحصیل می شوند برای کار نیاز به مکمل آموزشی دارند، گفت: این کارگاه ها تکمیل کننده دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد دانش آموختگان است و افراد شرکت کننده می توانند به بیماران تمرین دهند و درآمدزایی داشته باشند. 
نهمین همایش بین المللی تربیت بدنی و علوم ورزشی علمی 19 و 20 اسفندماه در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود و برپایی نشست های تخصصی را در بر دارد.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل