در نخستین روز از این رویداد سه روزه و پس از مراسم افتتاحیه، از مجموع ۱۲۰ شرکتکننده، ۴۷ ایده مطرح شد که در پایان با رای شرکتکنندگان ۱۰ ایده به مرحله بعد راه یافتند.
پس از برگزاری اولین کارگاه آموزشی کسب وکار در نخستین روز برپایی این رویداد بینالمللی، صاحبان ایدههای برتر تیم خود را از میان شرکتکنندگان انتخاب کرده و به محل برگزاری تیم ورکهای خود راهی شدند. در دو روز اول برپایی این رویداد بینالمللی در طول فعالیت تیمها جهت پردازش و آمادهسازی ایدهها، کارگاههای تخصصی در حوزههای کارآفرینی، کسب و کار، گرافیک و فنی برای افزایش کیفیت پروژهها برگزار شد.
مراسم اختتامیه، دفاع نهایی از ایدهها و معرفی سه ایده برتر در روز پایانی رویداد صورت گرفت. در پایان ایده «ماهشهر کالا» با رویکرد فروش آنلاین کالای ته لنجی، «wow-off» با رویکرد معرفی کالاهای تخفیف خورده سایتهای فروش کالا و «سالم فود» با رویکرد بسته بندی و فروش آنلاین غذاهای سالم به ترتیب رتبههای اول تا سوم را کسب کردند. همچنین تیم «نقطه کوبی» با رویکرد توسعه صنایع دستی و ترمیم نمای داخلی ساختمان به روش سنتی، تیم شایسته تقدیر معرفی شد. امیرحسین شاکری، مرضیه لطفی، غلامعلی قاسمی، بهرنگ مولایی بیرگانی و سیدحمید قائم مقامی سمیرمی اعضای کمیته داوران بودند. همچنین دکتر امیرحسین شاکری ریاست کمیته داوران را بر عهده داشت.
این رویداد بینالمللی برای اولین بار و طی سه روز، با همکاری شرکت عملیات غیر صنعتی و خدمات صنایع پتروشیمی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر واحد ماهشهر، سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، پتروشیمی مارون، اداره میراث فرهنگی و گردشگری بندرماهشهر، جهاد دانشگاهی استان خوزستان، هلال احمر بندرماهشهر و… برگزار شد.
در حاشیه این استارتاپ ویکند نمایشگاه «صنایع دستی با طعم کارآفرینی» با همکاری اداره میراث فرهنگی و گردشگری بندرماهشهر در دانشگاه امیرکبیر از 12 اسفندماه به مدت سه روز برپا شد.
No tags for this post.