سیدمحمد ختمی مآب گفت: جشنواره برترین های فناوری نانو به صورت سالانه و به منظور ارزیابی و رتبه بندی فعالیت ها و دستاوردهای افراد و نهادهای فعال کشور در حوزه فناوری نانو برگزار می شود.
وی با بیان اینکه ستاد فناوری نانو، پس از ارزیابی افراد و نهادهای فعال فناوری نانو، از برگزیدگان آنها تقدیر می کند، افزود: تاکنون 9 دوره از این جشنواره برگزار شده و افراد و نهادهای برتر فناوری نانو در سال های 1384 تا 1392 معرفی شده اند.
ختمی مآب ادامه داد: دهمین دوره ارزیابی، مربوط به فعالیت ها و دستاوردهای افراد و نهادهای فعال در سال 1393 است و برگزیدگان این ارزیابی در بخش های موسسه های پژوهشی برتر (5 دانشگاه)، محققان برتر(10 محقق)، محققان فناور برتر (سه محقق)، محقق جوان برتر (یک محقق) و آزمایشگاه برتر (سه مرکز) معرفی می شوند.
وی افزود: این جشنواره با توجه به گردهمایی متخصصان فعال حوزه فناوری نانو، همزمان با ششمین کنفرانس بین المللی نانوساختارها در جزیره کیش برگزار می شود.
ختمی مآب شاخص های انتخاب برترین های فناوری نانو را در بخش محققان، فعالیت ها و دستاوردهای علمی با کیفیت محققان از جمله مقالات ISI، ثبت اختراع، ارائه مقالات در کنفرانس های معتبر و در بخش محققان فناور، توسعه محصولات فناورانه، فروش دانش فنی و ثبت اختراع اعلام کرد.
موسسه های پژوهشی و دانشگاه ها بر اساس فعالیت ها و دستاوردهای فناورانه و دستاوردها و انتشارات علمی و آموزشی و آزمایشگاه ها بر اساس سه شاخص اصلی نظر مشتری نسبت به آزمایشگاه (مشتری مداری)، میزان کارکرد آزمایشگاه و میزان همکاری های شبکه ای آزمایشگاه ارزیابی و رتبه بندی شده اند.
نتیجه ارزیابی در بخش های محصولات، تجهیزات و مراکز رشد در مراسمی با عنوان برگزیدگان جشنواره فناوری نانو در افتتاحیه هشتمین جشنواره و نمایشگاه فناوری نانو در روز 13مهر ماه سال جاری برگزار و برگزیدگان معرفی و تقدیر شدند.
به گزارش ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ششمین کنفرانس بین المللی نانوساختارها 17 تا 20 اسفندماه سال جاری با حضور محققان فعال داخلی و مهمانان برجسته خارجی برگزار می شود؛ این کنفرانس به منظور فراهم آوردن فرصتی مناسب برای معرفی پیشرفت های جدید محققان کشور، بررسی چالش های پیشرو در عرصه نانوساختارها و تقویت همکاری بین محققان ایرانی و خارجی در زمینه فناوری نانو برگزار می شود.