به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، منوچهر منطقی دبیر توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این نشست گفت: این نشست با هدف طراحی ساختار اجرای پروژه های کلان در سطح کشور و طرح حمایت از تولید در شرکت های دانش بنیان برگزار شد.
وی افزود: هواپیماهای مسافربری، بالگردهای تجاری، زیر سیستم ها، زنجیره تامین قطعات و تجهیزات فرودگاهی، پنج حوزه اصلی توسعه کسب و کار هوایی و هوانوردی هستند که اهداف و برنامه های این حوزه ها با جدیت تمام پیگیری می شود.
محمد صاحبکار، سرپرست امور شرکت های دانش بنیان معاونت علمی فناوری نیز در خصوص مزایای طرح حمایت از شرکت های دانش بنیان به مواردی از جمله حمایت مالی از طریق صندوق شکوفایی، حمایت های مالیاتی از طریق سازمان امور مالیاتی، معافیت های گمرکی در شش زمینه، دریافت جواز تاسیس و پروانه بهره برداری در شعاع شهرهای بزرگ و در مناطق مجاز اشاره کرد.
وی تصریح کرد: 12 دسته آئین نامه حمایتی برای صادرات به صورت رایگان، معافیت دوره خدمت افراد کلیدی شرکت ها، دوره های آموزشی عمومی در خصوص قانون کار، معرفی نرم افزارهای مفید حسابداری و همچنین مواردی در خصوص بهبود روند توسعه شرکت ها نیز از دیگر مزایای طرح حمایت از شرکت های دانش بنیان است.
در ادامه این نشست، فاطمه سعیدی، مدیر مسئول تجاری سازی و توسعه روابط بین الملل ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی در خصوص جایگاه کشور و منطقه در زمینه اقتصادی و چشم اندار 1404، راهبردهای تعریف شده در ستاد به منظور توسعه صنعت هوایی کشور از طریق توسعه همزمان فناوری و شرکت های دانش بنیان هوایی، همکاری مشترک بین المللی و برنامه های ستاد به منظور ارتقا سطح توانمندی شرکت های دانش بنیان هوایی توضیحاتی ارائه کرد.