نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

عدم‌مشارکت بخش‌خصوصی، بزرگترین چالش فناوری‌ دریایی است

 دکتر سورنا ستاری در این نشست که روز دوشنبه، 10 اسفندماه با حضور اعضای ستاد و جمعی از نمایندگان وزارتخانه‌ها، نهادها و دستگاه‌های مربوط در محل بنیاد ملی نخبگان برگزار شد، با تأکید بر تسریع روند آغاز شده، اقدامات انجام‌ شده را مثبت ارزیابی کرد و گفت: یکی از چالش‌های جدی در صنایع و فناوری دریایی فقدان‌ ظرفیت بخش خصوصی است.

وی افزود: در این بخش به دلایل مختلف مانند مشکلات ساختاری، متاسفانه تاکنون پتانسیل مشارکت مردمی و بخش‌خصوصی مورد غفلت قرار گرفته است و در اغلب موارد دولت سرمایه‌گذار اصلی بوده است.

رییس ستاد توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان دریایی کشور در پایان به آمادگی کامل این معاونت برای توسعه و رونق فناوری دریایی کشور اشاره کرد.

در بخش دیگری از سومین جلسه شورای ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی بررسی آخرین وضعیت پیش‌نویس سند توسعه دریایی و همچنین ارائه گزارش نقشه راه فناوری دریایی کشور از مهمترین اهداف این نشست عنوان شد.

بر اساس این گزارش، نقشه راه‌ فناوری دریایی کشور با نیازسنجی و آسیب‌شناسی کارشناسانه و دقیق وضعیت موجود، نیازها، چالش‌‎ها و نقطه هدف و همچنین بهره‌گیری از نظرات و پیشنهادات متخصصان این حوزه در سال جاری نهایی شده است.

همچنین بررسی برنامه و عملکرد تعدادی از کشورهای فعال در حوزه صنایع دریایی مانند چین، مکزیک و انگلستان نیز در روند نهایی شدن این نقشه راه مورد توجه قرار گرفته و از دیگر سو با توجه به اینکه رونق و توسعه فناوری دریایی در بسیاری موارد نیازمند تعامل همه نهادهای مرتبط با دریا است، در پایان این نشست بر لزوم گسترش همکاری، پرهیز از موازی‌کاری و استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های این قبیل سازمان‌ها تأکید شد.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل