.دکتر احمد اکبری، رییس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران گفت: یکی از رویکرد های اصلی سازمان ما تمرکز به سمت تجاری سازی محصولات وانتقال فناوری و برقراری ارتباط بین تولید کنندگان داخلی با بخش صنعت است.ما برای تحقق این امر معاونتی با عنوان فناوری ایجاد کردیم. این معاونت فعالیت خودش را از یک سال پیش آغاز کرده است.
وی به اهمیت اجرایی شدن این رویکرد افزود: تنها در صورت تامین سرمایه گذار ،طرح های علمی و کاربردی کشور رشد و توسعه و زمینه افزایشGDP(تولید ناخالص داخلی) فراهم می یابد.
وی اظهار کرد: هم اکنون بحث ارایه تسهیلات مالی برای ادامه طرح های برتر برای تولید صنعتی و نیمه صنعتی در دستور کار ما قرار گرفته است که برگزیدگان جشنواره خوارزمی در اولویت این حمایت ها قرار دارند.
مظفری، مدیرکل دفتر تجاریسازی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در ادامه گفت: همیشه در جشنوارهها برندگان مورد تقدیر قرار میگیرند ولی برای اینکه این مسیر در آینده نیز ادامه داشته باشد سرمایهگذارانی را در نظر گرفتیم تا از برگزیدگان جشنواره خوارزمی حمایت کنند و پروسه ایده به ثروت تکمیل شود که مخترعان و مبتکران دغدغه سرمایهگذاری برای طرحها را نداشته باشند.
حبیبرضا حدادی، مدیرعامل شرکت تامین سرمایه امید نیز گفت: استفاده بهینه از پتانسیلها و فرصتهای سرمایهگذاری و تامین مالی در راستای توسعه و تجاریسازی طرحها و یافتههای پژوهشی و فناورانه دارای اولویت سرمایهگذاری از اهداف انعقاد این تفاهمنامه است که با برنامهریزی صورت گرفته شرکت تامین سرمایه امید به استانداردسازی فرصتهای سرمایهگذاری، برقراری ارتباط میان سرمایهگذاران و صاحبان طرحها و تسهیلگری تجاریسازی فرصتهای سرمایهگذاری کمک میکند.
وی افزود: این شرکت با ارزشگذاری اختراع شرکت افشان آلومینیوم خاورمیانه و با پذیرش سمت کارگزار عرضه سهام در بازار دارایی فکری رسالت خود را در راه تجاریسازی اختراعات و ایدههای ناب آغاز کرده است و در واقع ورود این شرکت به حوزه تجاریسازی به گسترش فعالیت بازار دارایی فکری فرابورس کمک شایانی میکند.
حدادی اضافه کرد: با توجه به اضافه شدن دایره خدمات سرمایهگذاری به سایر فعالیتهای شرکت تامین سرمایه امید، تامین مالی فناوریهای نوین از جمله طرحهای شرکتهای دانشبنیان و طرحهای برتر جشنواره جوان و بینالمللی خوارزمی از برنامههای اولویتدار این شرکت در نظر گرفته شده است.