نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

مطالعه روند تکامل باکتری های روده انسان

مطالعات جدید  در حوزه کشاورزی و صنایع وابسته به آن حکایت از نزدیکی گروه های سنتی کشاورزی و جامعه شکارچی – گرد آورنده  با زندگی مدرن صنعتی دارد. گروه های شکارچی گرد آورنده به گروه هایی اطلاق میشود که اصلی ترین روش معیشتی آن ها تغذیه از گیاهان خوراکی و حیوانات در حیات وحش است و  تفاوت اصلی آن ها با گروه های کشاورز در این است که گروه های کشاورز سعی در اهلی کردن حیوانات و استفاده از آنان دارند .

پژوهشگران عامل اصلی تغییر شکل در میکروب های روده انسان  را ، مصرف انواع  قندها و داروها می دانند که در این میان آنتی بیوتیک ها نقش مهمی ایفا می کنند . این تغییر در ساختار میکروبها در کربو هیدراتها نمود بیشتری پیدا کرده و این نمونه ها در افراد مختلفی در جامعه مدرن نیز دیده می شود.

 

دکتر آندرس گومز زیست شناس و کارشناس مرکز کریگ ونتر در کالیفرنیا در این خصوص اعلام کرد که شواهد نشان می دهد سبک زندگی کشاورزی و زندگی مدرن به یکدیگر به شدت نزدیک شده است و این مقوله به انتقال میکروب هایی همانند میکروب های روده که پیشتر در کشاورزان شاهد آن بوده ایم در زندگی شهری کمک می کند .

این تحقیقات توسط تیمی از پژوهشگران و به سرپرستی ران بلیکمن از دانشگاه مینه سوتا ، استیو لی از دانشگاه ایلینوی و کلارا پتریزکوا از آکادمی علوم در جمهوری چک انجام شده است .

این تیم تحقیقاتی برای بررسی دقیق این موضوع  به مطالعه گروه های مختلف انسانی از جمله جامعه ای شکارچی در منطقه ای به نام   بانتو پرداخته و سبک زندگی آن ها را مورد مطالعه قرار داده و دریافتند که آن ها در رژیم غذائی خود ازحیوانات وحشی ،  ماهی ها ، سبزیجات و میوه ها استفاده می کنند و در برخی از مواقع مصرف آنتی بیوتیک ها را نیز در دستور کار قرار می دهند . پژوهشگران در ادامه این مطالعات  دریافتند که میکروب های روده از گوریل های وحشی به این جمعیت انسانی  منتقل شده است .

در ادامه این مطالعات ، دانشمندان به انجام آزمایش روی مدفوع گوریل ها و نمونه های دریافت شده از  این اقوام پرداخته و دریافتند که این میکروب چگونه به انسان ها انتقال یافته ودر نهایت در مسیر دگر گونی و سازگاری با محیط به انسان های مدرن منتقل می شود.

گفتنی است این تغییر در ساختار میکروبها در کربو هیدراتها نمود بیشتری پیدا کرده و این نمونه ها در افراد مختلفی در جامعه مدرن نیز دیده می شود .

پژوهشگران عامل اصلی تغییر شکل در میکروب های روده انسان  را ، مصرف انواع  قندها و داروها می دانند که در این میان آنتی بیوتیک ها نقش مهمی ایفا می کنند . در پایان این مطالعات مشخص شد که رژیم های غذایی مهم ترین عامل در کنترل این میکروب هاست و هر آن چه ما به عنوان مواد غذایی دریافت می کنیم در ورود این میکروب ها به بدنمان  نقش دارد .

منبع : Science Daily

ترجمه: احسان محمدحسینی

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل