نخستین بار پارکینسون را یک دانشمند بریتانیایی به نام جیمز پارکینسون در سال 1817 به جهانیان شناساند.بیماری پارکینسون مربوط به دستگاه عصبی مرکزی است و با ایجاد لرزش و اسپاسم در اندام های بدن خود را نشان می دهد. این لرزش ها استراحت نمی شناسند و در همه حال بدن فرد مبتلا را می لرزانند.
اخیرا محققان سوئدی کشف کرده اند علائمی وجود دارد که احتمال بروز پارکینسون را 26 سال قبل از ابتلا نشان می دهند.
به عقیده محققان، خطر شکستگی استخوان به نخستین علائم بیماری پارکینسون در مراحل اولیه مربوط می شود که روی تعادل بدن تاثیر می گذارد
26 سال قبل از بروز لرزه در بدن شاید بتوان احتمال ابتلا به پارکینسون را تشخیص داد.نتایج پژوهشی که محققان دانشگاه اومئو در سوئد انجام داده اند، نشان می دهد که خطر افتادن و شکستگی استخوان در سنین بزرگسالی می تواند یکی از علائم مهمی باشد که احتمال بروز این بیماری را در مراحل اولیه نشان می دهد.
این محققان روی چندین نفر مبتلا به بیماری پارکینسون بررسی هایی را آغاز کردند. این افراد در سن 70 سالگی دچار این بیماری شده بودند.
بررسی محققان نشان داد که قدرت عضلانی آنها از سنین جوانی نیز پایین بوده و در بین این افراد شکستگی استخوان و زمین خوردن بیشتر اتفاق افتاده است.
پارکینسون: 36 درصد خطر بیشتر بعد از شکستگی ران در 50 سالگی
به عقیده ی محققان، این مشکلات به نخستین علائم بیماری در مراحل اولیه مربوط می شود که روی تعادل و تحرک بدن تاثیر می گذارد.
محققان مشاهده کردند خطر ابتلا به بیماری پارکینسون در افراد 50 ساله ای که قربانی زمین خوردن با جراحت شده اند 19 درصد و بعد از بروز شکستگی ران پا به میزان 36 درصد بیشتر می شود.
منبع:تبیان
No tags for this post.