باید به علم و عقلانیت اصالت دهیم

داروغه زاده در خصوص تمایل کمتر چهره های علمی در ورود به مجلس ،به خبرنگارسیناپرس گفت:‌ طیف گسترده‌ای از چهره‌های علمی ترجیح می‌دهند در سطح علمی و دانشگاهی حضور داشته باشند درحالی که مجلس نیاز به چهره های علمی و اندیشمندان نیز دارد.همچنین سیاست زدگی و شعار زدگی حاکم برفضای کشور موجب این عدم تمایل است.

وی افزود: شعارهای غیرواقع بینانه اهالی علم و دانش را ازفضای فعالیت های اجتماعی دور خواهد کرد. مجلس یک نهاد قانون‌گذار و سیاست‌گذار است و برخی چهره های علمی که علاقه‌مند به ورود در حوزه سیاست و قانون‌گذاری در سطح کلان کشوری باشند برای ورود به مجلس از آن استقبال می کنند.

دکتر داروغه زاده با اشاره به اقبال جامعه در ورود چهره های علمی به مجلس خاطر نشان کرد: خوشبختانه چهره های علمی در کشور اعتبار بالایی دارند و جزو گروه های مرجعی هستند که مردم به آنها اعتماد دارند،زیرا پشتوانه آنها علم و دانش است و در کشور ما احترام زیادی برای دانشگاهیان قائل هستند؛ اما نکته مهم این است که کمتررغبت در دانشگاهیان برای ورود به مجلس وجود دارد.

 

 وی با اشاره به ضرورت حضور چهره های علمی و حضور آنها در مجلس عنوان کرد: مجلس یکی از مهمترین نهاد های کشور به لحاظ قانون گذاری و اجرای قوانین است .طبیعتا افرادی که وارد مجلس می شوند هرقدر متخصص‌تر باشند  به خصوص در کمیسیون ها بهتر و صریح تر می توانند قوانین را تصویب و نظارت کنند .

داروغه زاده در ادامه افزود: این نکته را که به علم و عقل اصالت بدهیم نباید فراموش کنیم و هرقدر از شعار زدگی دوری کنیم و مسائل را واقع بینانه و با اصالت دادن به علم ،حل و فصل کنیم به موفقیت های بیشتری دست میابیم.

ابراهیم داروغه زاده متولد 1349 تهران و دارای مدرک دکترای پزشکی عمومی و  کارشناسی ارشد روابط بین‌الملل می‌باشد. وی مدرس دانشگاه و دارای تالیفات و مقالات تخصصی است و 22 سال سابقه مدیریت علمی و فرهنگی از جمله در رسانه ملی ودبیری چندین دوره جشنواره های بین المللی هنری و سینمایی را در کارنامه خود دارد.

وی خاطر نشان کرد:افرادی که وارد مجلس می شوند هرچه تخصص و دانش بیشتری در حوزه مربوطه داشته باشند کیفیت قوانین وضع شده بهتر خواهد بود و پیشرفت اهداف در سطح کشور زودتر به نتیجه خواهد رسید.

مدیر گروه اجتماعی شبکه اول سیما در خصوص نقش رسانه ها در آگاهی دادن به مردم و انتخاب افراد آگاه وعلمی برای ورود به مجلس و وضع قوانین، گفت: هر کشوری اگر بخواهد پیشرفت و توسعه‌ای داشته باشد باید به رسانه های آزاد که مهمترین ارکان جامعه هستند توجه زیادی داشته باشد .کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نیست هرچند که محدودیت‌هایی برای رسانه‌ها وجود دارد.

وی عنوان کرد: رسانه واسط بین مردم و حکومت است و می‌تواند دیدگاه های دوطرف را منتقل و نقش مهمی را بازی کند.

دکتر داروغه زاده در پایان تاکید کرد: همچنین نقش رسانه در انتخابات می تواند سرنوشت دوره ای درکشور را تعیین کند.زیرا با آگاهی دادن به مردم و شناساندن علمیون و افراد اگاه می توانند نقش موثر تری دربرگزاری  انتخابات پرشور وآگاهانه تر داشته باشند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا