نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

پروفسور سمیعی مدال ملی صربستان را دریافت کرد

 رئیس جمهوری صربستان همه ساله مدال طلایی لیاقت را در روز ملی این کشور به افرادی که فعالیت های آنها در زمینه های مختلف از جمله فرهنگی، علمی، فنی و ورزشی برای صربستان ارزشمند است، اهدا می کند.

در این مراسم مجید فهیم پور سفیر جمهوری اسلامی ایران در بلگراد نیز حضور داشت. نیکولیچ در مراسم اهدای مدال طلا به شخصیت های برجسته ای که فعالیت یا اقدام های بشردوستانه آنها به نحوی برای صربستان مفید بوده است، اهدای این مدال به آنان را از طرف تمامی شهروندان صربستان، افتخاری برای خود دانست.

رئیس جمهوری صربستان همچنین خطاب به افرادی که این مدال را دریافت کرده ند به نقل از یک فیلسوف گفت: هنگامی که برای دیگران کار می کنید به گونه ای کار کنید، درست مانند اینکه برای خودتان کار می کنید.

رئیس جمهوری صربستان در هنگام اهدای مدال لیاقت به پروفسور سمیعی، از فعالیت های علمی و همکاری درازمدت وی با صربستان قدردانی کرد.

پرفسور سمیعی پس از دریافت مدال در نشستی با نیکولیچ با حضور سفیر کشورمان در بلگراد، درباره همکاری های علمی گفتگو کرد. 

پرفسور سمیعی از بیش از ۲۵ سال پیش با بیمارستان ها و مراکز پزشکی صربستان که در ارتباط با جراحی و مغز و اعصاب فعالیت می کنند، همکاری دارد. همچنین پزشکان مغز و اعصاب صربستان برای دیدن آموزش های لازم در این زمینه، به بیمارستانی در آلمان مراجعه می کنند که پرفسور سمیعی در آن فعالیت دارد.

 آموزش بیش از یک هزار جراح مغز و اعصاب از سراسر جهان که در کشورهای خود دارای مراتب بالای علمی، اجرایی و آموزشی هستند از جمله دستاوردهای مهم پروفسور سمیعی به شمار می رود.
سمیعی از آغاز فعالیت به عنوان پروفسور جراحی مغز و اعصاب، کوشش و توجه ویژه ای به آموزش جراحان مغز و اعصاب در سراسر جهان داشته است. وی علاوه بر دوره های منظمی که در آلمان برگزار کردند دوره های آموزشی مشابه دیگری نیز در سایر کشورها در سراسر جهان جهت ارتقای دانش جراحان مغز و اعصاب پایه گذار و برگزار کرده است.

وی از سال ۱۹۷۱ دوره های منظم سالانه یا دوسالانه آموزش جراحی میکروسکوپی مغز و اعصاب (میکرونوروسرجری) را در دانشگاه ماینتز برگزار می کند.  پروفسور سمیعی همچنین در سال ۱۹۷۹ نخستین دوره آموزشی جراحی قاعده جمجمه در جهان را در هانوفر پایه گذاری کرد.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل