وجود مواد و ترکیباتی مانند سولفورافان و تاثیرات شگفت انگیز این آنزیم که مقادیر زیادی از آن در کلم بروکلی یافت م یشود چندی است مورد توجه دانشمندان قرار گرفته است . یافته های پژوهشگران حاکی از این حقیقت است که سولفورافان با ایجاد تغییرات ژنتیکی در بدن مانع از رشد تومورهای سرطانی می شود . مطالعات بالینی که به تازگی در دانشگاه ایالتی اورگان به پایان رسیده است از اثر این آنزیم در سرطان سینه زنان و کاهش بافت سرطانی در این منطقه از بدن حکایت دارد .
امیلی هو ، استاد کالج اورگان و عضو این گروه تحقیقاتی در رابطه با یافته های تیم خود گفت : هدف ما از انجام این آزمایش تعیین میزان باز دارندگی مصرف کلم بروکلی بر رشد ژنتیکی سلولهای سرطان سینه در زنان بود .
مطالعات پژوهشگران نشان می دهد همزمان با مصرف کلم بروکلی روشهای سنتی برای کاهش رشد سلولهای سرطانی در بیماران به شدت موثر واقع شده و تغییر در عادت های غذایی در این زنان به کاهش چشمگیر سلولهای سرطانی انجامیده و مصرف سبزیجاتی همانند بروکلی ، گل کلم ، کلم ویا کلم پیچ باعث کاهش روند رشد سرطان سینه در زنان می شود .
در این آزمایش از 54 نفر از زنان با نتیجه آزمایش ماموگرافی غیر طبیعی دعوت شده و به طور روزانه به اندازه یک فنجان جوانه کلم بروکلی به آن ها داده شد . در پایان نتیجه این آزمایش شگفت انگیز بود . دکتر امیلی هو در ادامه توضیحات خود گفت : مطالعات پژوهشگران نشان می دهد همزمان با مصرف کلم بروکلی روشهای سنتی برای کاهش رشد سلولهای سرطانی در بیماران به شدت موثر واقع شده و تغییر در عادت های غذایی در این زنان به کاهش چشمگیر سلولهای سرطانی انجامیده و مصرف سبزیجاتی همانند بروکلی ، گل کلم ، کلم ویا کلم پیچ باعث کاهش روند رشد سرطان سینه در زنان می شود .
او در ادامه افزود که سولفورافان به طور مشخص به مها ر داسیلتاز هیستون یا HDACs))میپردازد که عامل رشد سلولهای سرطانی هستند و به کاهش سرعت رشد تومورهای سرطانی می انجامد .
دکتر هو در پایان با بیان اینکه ممکن است سولفورافان به روش های سنتی درمان سرطان اضافه شود افزود : در حال حاضر برای جلوگیری از ابتلا به سرطان و کاهش پیشرفت آن و یا متوقف کردن آن این روش غذایی کمک شایانی به ما کرده است و مطالعه میزان مصرفی آن و نمونه گیری جمعیتی بیشتر برای رسیدن به پاسخ های کاملتر مورد نیاز است .
منبع: thehealthsite
ترجمه: احسان محمدحسینی
No tags for this post.