صرفا دانشآموختگان دوره کارشناسیارشد مورد تأیید وزارت علوم / وزارت بهداشت و نیز دانشآموختگان دوره دکتری حرفهای مورد تأیید وزارت بهداشت میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
متقاضیان استفاده از جایزه شهید احدی تا 25 اسفندماه امسال فرصت دارند اطلاعات خود را بهطور کامل در سامانه اطلاعاتی بنیاد ملی نخبگان بارگذاری کنند. همچنین ضروری است که توصیهنامه علمی از استاد راهنمای دوره کارشناسی ارشد نیز بارگذاری شود.
«معرفی دانشآموخته برتر برای پذیرش بدون آزمون در دوره دکتری تخصصی به دانشگاهها و پژوهشگاههای برتر کشور» و «پرداخت کمک هزینه دوره دکتری تخصصی به دانشگاه/ پژوهشگاه پذیرنده» از جمله تسهیلات اعطایی به مشمولان است.
«دانشآموختگان مؤسسههای علمی داخل کشور که حداکثر سه سال و دانشآموختگان مؤسسههای علمی خارج از کشور که حداکثر شش سال از زمان دانشآموختگی آنان گذشته و وضعیت فعلی آنان دانشآموخته است» از شروط برخورداری از این تسهیلات است.
همچنین دانشآموختگان باید دستکم 280 امتیاز از فعالیتهای نخبگانی بهدست آورند و حائز بیشترین امتیاز در بین سایر متقاضیان در دوره بررسی باشند که مهمترین مصادیق فعالیتهای نخبگانی شامل «موفقیتهای علمی در دانشگاه (آموزشی، پژوهشی، فناورانه و …)»، «داشتن نمره آزمون زبان مورد تأیید وزارت علوم»، « کسب جایزههای تحصیلی بنیاد»، «برگزیده شدن در جشنوارههای علمی، پژوهشی، فناورانه مورد تأیید بنیاد»، «برگزیده شدن در جشنوارههای معتبر ادبی و هنری یا فعالیتهایقرآنی مورد تأیید بنیاد» و «فعالیت نوآورانه (اختراعات برگزیده و …)» است.
دانشآموختگان بر اساس امتیاز حاصل از مجموع فعالیتهای نخبگانی در زمان تحصیل (و نه صرفاً داشتن مقاله) میتوانند از تسهیلات جایزه شهید احدی بهرهمند شوند.
بر اساس اعلام بنیاد ملی نخبگان، بررسی پرونده دانشآموختگان منوط به ثبت کامل اطلاعات متقاضی در سامانه اطلاعاتی بنیاد ملی نخبگان (soraya.bmn.ir http://) تا تاریخ تعیین شده است و پس از این تاریخ هیچ اطلاعاتی از فرد دریافت نمیشود.
چنانچه در هر مرحله از بررسی مشخص شود متقاضی اطلاعاتی خلاف واقع را بارگذاری کرده است، متقاضی نهفقط از این درخواست بلکه از تمامی تسهیلات بنیاد محروم میشود و عدم صداقت وی به دستگاههای ذیربط اعلام و به لحاظ حقوقی موضوع پیگیری میشود.
No tags for this post.