تجزیه و تحلیل آماری محققان دانشگاه وایومینگ آمریکا نشان دهنده وجود تنوع گسترده ای از استخوان های یافت شده در این کشور است. گروه تحقیقاتی دانشگاه ذکر شده با بررسی های جدیدی در این حوزه به نتایج جالب توجهی دست پیدا کرده اند .
در مناطق شمالی و قطب شمال با توجه به لایه های منجمد در اعماق زمین و همچنین سرمای هوا ، شرایط محیطی به حفظ و نگهداری فسیل ها کمک بیشتری می کنند و در قیاس با مناطق جنوبی که رسوبات باعث از بین رفتن این موجودات منقرض شده می شود؛ شرایط فسیل های باستانی بسیار بهتر است.
تیمی از پژوهشگران در مطالعات جدید خود به بررسی فسیل موجوداتی همانند ماموت ها ، ماستودون ها ، شتر و اسب پرداخته و تمامی مناطق زیستی این گونه حیوانات را از شمال تا جنوب آمریکا رصد کردند. هدف اصلی این دانشمندان ، شناسائی و مطالعه تجمع و تنوع جمعیتی جانوران فوق اعلام شده است.
پروفسور تاد سوراول و دانشجوی دستیار وی اسپنسر پلتون در دانشکده انسان شناسی دانشگاه ویو مینگ سرپرستی این تحقیقات را بر عهده دارند . این پرفسور دیرینه شناس در این زمینه عنوان کرد: در مناطق شمالی و قطب شمال با توجه به لایه های منجمد در اعماق زمین و همچنین سرمای هوا ، شرایط محیطی به حفظ و نگهداری فسیل ها کمک بیشتری می کنند و در قیاس با مناطق جنوبی که رسوبات باعث از بین رفتن این موجودات منقرض شده میشود؛ شرایط فسیل های باستانی بسیار بهتر است.
این پژوهشگر در ادامه با بیا ن این موضوع که تحقیقات فوق باید در زمینه حیوانات منقرض شده ادامه پیدا کند ، به محققان گوشزد کرد که تغییرات آب و هوایی در شناسایی فسیل های مختلف موثر است .
پروفسور تاد سوراول در پایان توضیحات خود عنوان کرد که با توجه به مطالعه فسیل های باقی مانده میتوان جمعیت این گونه پستانداران بزرگ را تخمین زد. در حقیقت پژوهش های قطب شمال و مناطق سرد سیر قطبی منجر به کشف و شناسائی فسیل های مناسب تری شده و با مطالعه بهتر بر روی این استخوانهای به جا مانده میتوان سیر انقراض این جانوران را نیز مورد بررسی قرار داد .
منبع : وبسایت دانشگاه ویو مینگ uwyo.edu
ترجمه: احسان محمدحسینی
No tags for this post.