مهدی فیض روز دوشنبه در نشست انقلاب اسلامی در آیینه نشر جهاد دانشگاهی با بیان اینکه اسلامی شدن دانشگاه ها به معنی ایجاد تحرک علمی و فرهنگی در حوزه های فناوری در راستای تمدن نوین اسلامی و شکل گرفتن رویکرد کلان اسلامی در این مراکز است، افزود: در این رویکرد کلان هم استادان و هم دانشجویان وظایفی دارند که باید به نحو مطلوب انجام دهند.
وی به وظایف و رسالت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر این مجموعه سالانه حدود 400 عنوان کتاب را در رشته های مختلف مانند کشاورزی، ژنتیک و علوم غذایی منتشر می کند.
مشاور فرهنگی رئیس جهاد دانشگاهی تاکید کرد: کتاب های منتشر شده باید تحرک بخشی واقعی ایجاد کنند و این موضوع زمانی محقق خواهد شد که این مجموعه به مقوله بیداری، توجه بیشتری نشان دهد.
وی، رسالت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی را جریان سازی فرهنگی در دانشگاه و مراکز علمی دانست و گفت: این مجموعه باید علم را به سمت مقاصد مناسب هدایت کند.
فیض اظهار کرد: همچنین سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی باید موضوعات مهمی را در زمینه هایی مانند مبانی نظری، سیاسی و فقهی انقلاب اسلامی شناسایی کند تا استادان، مولفان و صاحب نظران به تالیف کتاب در این زمینه ها بپردازند.
مدیر گروه مطالعات رویدادهای فرهنگی جهاد دانشگاهی نیز در این نشست اظهار کرد: گسترش کرسی های آزاد اندیشی و مناظرات علمی از مهمترین اولویت های مجموعه های فرهنگی و علمی این نهاد است.
فریبرز فریبرزی افزود: همچنین تلاش برای افزایش آگاهی های دینی، سیاسی و اجتماعی دانشگاهیان و رسیدن دانشگاه به جایگاه علمی مناسب در کشور، از دیگر اولویت های این مجموعه ها است.
وی به انتشار هفت عنوان کتاب در زمینه های انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: در راستای حفظ ارزش های انقلاب اسلامی و پاسداری از دستاوردهای آن، هفت عنوان کتاب در سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر شده است.
فریبرزی افزود: 'بیداری اسلامی و انقلاب اسلامی'، 'ادبیات انقلاب اسلامی – انقلاب اسلامی و هویت ایرانی'، 'متون انقلاب – مرتضی مطهری و هانا آرنت'، 'جهانی شدن و تاثیر آن بر فرهنگ سیاسی ایران بعد از انقلاب اسلامی'، 'عصر شکوفایی – مقایسه قبل و بعد از انقلاب اسلامی از دیدگاه مقام معظم رهبری'، 'جهاد دانشگاهی قاعده انقلاب اسلامی' و 'مرغول' عناوین این کتاب ها است.