این آمار که تا آغاز سال ۲۰۱۹ را در بر میگیرد، توسط شرکت سیسکو (Cisco) منتشر شده و ضمنا اعلام میکند که تا سه سال آینده این رقم دو برابر خواهد شد. تا پایان سال آیندهی میلادی که معادل پایان پاییز ۱۳۹۵ است، مجموع حجم اطلاعات موجود روی شبکهی جهانی از یک زتابایت هم فراتر خواهد رفت.
سیسکو همچنین اعلام کرده که بر اساس مطالعات آماری، تا سال ۲۰۲۰ حدود ۵٫۵ میلیارد نفر از جمعیت دنیا دستگاههای هوشمند متصل به اینترنت خواهند داشت
سیسکو همچنین اعلام کرده که بر اساس مطالعات آماری، تا سال ۲۰۲۰ حدود ۵٫۵ میلیارد نفر از جمعیت دنیا دستگاههای هوشمند متصل به اینترنت خواهند داشت؛ یعنی ۷۰ درصد ساکنین زمین با گوشی، تبلت، اسمارت واچ یا لپتاپ خود به اینترنت وصل هستند.
تعداد کاربران اینترنت، بیش از هر جای دیگر دنیا، در مناطق آفریقا و خاورمیانه رو به افزایش است که رشد سالانهی ۴۴ درصدی دارد و بعد از آن، اروپای مرکزی و شرقی هستند که مجموعا سالانه ۳۳ درصد به تعداد کاربران اینترنتیشان اضافه میشود.
از طرف دیگر، ترافیک اینترنتی در کشورهای آسیای شرقی بیشتر از سایر نقاط دنیاست. چین، با آمار ماهیانه ۵۴ اگزابایت ترافیک اطلاعات، در صدر این دستهبندی قرار دارد، در حالی که رشد سالانهی کاربران اینترنتی این کشور ۲۱ درصد است. بعد از چین، آمریکا و کشورهای آمریکای شمالی هستند که ترافیک ۵۰ اگزابایت اطلاعات در هر ماه دارند و هر سال ۲۰ درصد به تعداد کاربرانشان اضافه میشود.
نتیجهی جالب توجه دیگری که سیسکو اعلام کرده، این است که تا سال ۲۰۲۰ بیشتر افراد ممکن است از لحاظ داشتن امکانات اولیه و اساسی مهمتری مثل آب آشامیدنی، برق یا اتومبیل دچار کمبود باشند، اما تقریبا همهی آنها گوشی هوشمند را حتما خواهند داشت.
منبع:دیجی کالا
No tags for this post.