مدیر پروژه اینترنت اشیاء شرکت نگاره گلستان با اشاره به اینکه اینترنت اشیاء (Internet of Things) یا IOT یک تکنولوژی پیشرفته و مدرن است، گفت: با استفاده از این فناوری تمام اشیاء از طریق شبکه های اینترانت و اینترنت به هم متصل می شوند و قابلیت فرمانپذیری اشیاء از طریق شبکه های مخابراتی برقرار می شود.
مانی کردجزی اظهار کرد: در حال حاضر ایران به عنوان بیستمین کشور از این فناوری استفاده می کند و این فناوری برای اولین بار در دانشگاه علم و صنعت رونمایی شده است.
وی با اشاره به اینکه این تکنولوژی پس از بومی سازی وارد ایران شده و آن را به محصول ایرانی تبدیل کرده ایم، گفت: در حال حاضر دانشگاه علم و صنعت به عنوان پنجمین دانشگاه دنیا از این فناوری رونمایی کرده است.
وی با اشاره به اینکه این پلتفرم با شبکه مخابرات کشور کاملا مطابقت دارد، گفت: اینترنت اشیاء در کشورهای پیشرفته دارای استاندارد جهانی است و ما سعی کرده ایم در این بسته نرم افزاری این استاندارد رعایت شود.
کردجزی بیان کرد: هر چند در کشور ما با تعدد لینک های مخابراتی مواجه هستیم اما تلاش شده این پلتفرم برای شبکه های مخابراتی ایران مهیا شده تا بتوان نهایت بهره گیری از این ابزار پیشرفته را در کشور فراهم آورد.
وی اظهار کرد: تلاش کردیم موضوعات امنیتی این فناوری پیشرفته را به شرایط ایده آل و استانداردهای روز دنیا برسانیم.