نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

750 هزار ایرانی به صرع مبتلا هستند

دکتر پرویز بهرامی با بیان اینکه دومین دوشنبه ماه فوریه به عنوان روز جهانی صرع شناخته شده است، گفت: بر اساس آمار حدود یک درصد افراد جامعه یعنی حدود 750 هزار ایرانی به بیماری صرع مبتلا هستند.

 

وی افزود: علت اصلی ابتلا به این بیماری ناشناخته است اما علل مختلفی مانند عفونت های زایمان، دوران نوزادی و شیرخوارگی، ضربه به سر، تومورهای مغزی، تشنج، تب و … منجر به بروز این بیماری در سنین پائین می شود اما در سنین بالا ابتلا به بیماری های تحلیل برنده ی مغز موجب ابتلای فرد به صرع می شود.

معاون روابط بین الملل انجمن صرع در خصوص روش های درمان صرع، گفت: اگر بیماران به مدت 3 تا 5 سال به صورت منظم داروهای خود را مصرف کنند در 60 تا 70 درصد موارد بهبودی حاصل می شود.

وی افزود: افرادی که با دارو درمانی بهبود نمی یابند نیاز به جراحی دارند که در این روش نیز 60 درصد بیماران بهبود می یابند.

این عضو هیات مدیره انجمن صرع ایران با تاکید براینکه تشخیص کانون و نوع تشنج بسیار مهم است، اظهار کرد: متاسفانه بیماری صرع در برخی موارد به علت تشابه علائم با برخی از بیماری ها مانند سنگ کوب، اختلال خواب و … اشتباه تشخیص داده می شود که این امر پروسه ی درمان بیماران را افزایش می دهد.

بهرامی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه بیماران مبتلا به صرع نیازمند به توجه بیشتر وزارت بهداشت و سازمان های بیمه گر هستند، افزود: هزینه ی جراحی صرع بسیار بالاست که از عهده ی برخی بیماران خارج است که متاسفانه هیچ یک از سازمان های بیمه گر هزینه های این جراحی را پوشش نمی دهند.

وی با توجه به برنامه‌های انجمن صرع ایران در روز جهانی صرع، گفت: انجمن صرع ایران در 19 بهمن روز جهانی صرع را با رویکرد معرفی و شناخت بیماری صرع برای عموم مردم با حضور مردان بنفش از صبح روز دوشنبه 19 بهمن از ساعت 10صبح  الی 19:30 به ترتیب در میادین تجریش، ونک، فاطمی، ولیعصر (عج) و انقلاب حضور خواهد داشت.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل