مریم تاج آبادی روز یکشنبه در سومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند افزود: با کنترل بیماری های واگیر، تغذیه صنعتی یکی از مهم ترین عوامل بروز بیماری های غیرواگیر به شمار می رود.
وی ادامه داد: تغذیه صنعتی موجب کاهش تنوع میکروب های مفید محصولات غذائی شده و سطح سلامت عمومی را کاهش داده است؛ بنابراین با استفاده از فرآورده های پروبیوتیک می توان محصولات غذائی را غنی سازی کرد که طی 10 سال اخیر گام های بزرگی در این زمینه برداشته ایم.
رئیس همایش ملی پروبیوتیک اظهار امیدواری کرد که در آینده ای نزدیک، فرآورده های پروبیوتیک نزدیک به استانداردهای بین المللی تولید کنیم.
تاج آبادی تصریح کرد: اکنون مقاومت های آنتی بیوتیکی کشور را تهدید می کند و جهان با مساله عفونت های بیمارستان روبه رو است که ایران به دلیل وجود مقاومت های آنتی بیوتیکی مشکلات بیشتری در این زمینه دارد.
وی افزود: متاسفانه مصرف آنتی بیوتیک ها در دام ها به عنوان محرک رشد رایج است در حالی که در کشورهای دیگر این مساله ممنوع است؛ بنابراین ارتقاء شناخت عمومی دامپزشکان، متولیان تولید و عموم مردم در خصوص پروبیوتیک ها باید مورد توجه قرار گیرد.
تاج آبادی تاکید کرد: در کشورها پیشرفته، پروبیوتیک ها بخش عمده ای از محصولات غذایی را تشکیل می دهند چون مردم این محصولات را می شناسند اما متاسفانه پروبیوتیک ها در ایران جایگاه مطلوبی ندارند.
سومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند تا 20 بهمن در تالار همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برپاست.