حالا سری جدید این تراشهها تولید شده و گویا خیلی بهتر و قویتر از مدل قبلی است. اما در سری Snapdragon 820، «پردازندهی گرافیکی» (GPU) جدیدی به نام Adreno 530 به کار رفته و آزمونهایی که روی آن انجام شده، نتایج جالبی را نشان میدهد.
شرکت «کوالکوم» (Qualcomm) اعلام کرده که اسنپدراگون ۸۲۰ ضعفهای مدل قبلی را ندارد و خیلی قویتر ساخته شده، کارایی آن ۴۰ درصد ارتقا پیدا کرده و مصرف باتری آن هم ۴۰ درصد کمتر از اسنپدراگون ۸۱۰ است. در اسنپدراگون ۸۱۰ از پردازندهی گرافیکی Aderno 430 استفاده شده بود.
نتایجی که از آزمون تراشهی اسنپدراگون ۸۱۰ به دست آمده بود، چندان جالب نبود در حالی که تستهای قبلی و جدید اسنپدراگون ۸۲۰ آمار جالب توجهی را در مقایسه با مدل قبلی و سایر نمونههای موجود در بازار ارایه میدهد.
ضمن بررسی آمار و نتایج دو تست برنامهی GFXBenchmark که روی Aderno 530 انجام شده، متوجه میشویم که پردازندهی گرافیکی موجود در تبلتPixel C از شرکت گوگل آماری نزدیک به اسنپدراگون ۸۲۰ دارد. در این تبلت از تراشهی بسیار قدرتمند NVIDIA Tegra X1 استفاده میشود.
همچنین در آزمون دوم میبینیم که پردازندهی گرافیکی PowerVR GT600 که ششهستهای است و در گوشی آیفون 6S Plus استفاده میشود، بعد از تبلت Pixel C در رتبهی سوم جا دارد. گفته میشود که گوشی سامسونگ گلکسی S7 از تراشهی اسنپدراگون ۸۲۰ استفاده خواهد کرد.
البته در نتایج این آزمون، نشانهای از مصرف کمتر باتری، آنطور که کوالکوم ادعا میکرد، دیده نمیشود.
منبع:علمنا
No tags for this post.