علی وطنی روز پنجشنبه در نشست هم اندیشی شرکت های دانش بنیان مازندران در ساری افزود : به همین منظور با هماهنگی وزارت بهداشت در 10 منطقه کشور ایجاد مرکز سلول تراپی در دستور کار قرار دارد .
وی از ساخت بزرگ ترین مرکز سلول تراپی کشور در مازندران خبر داد و گفت که با ساخت آن تمامی دانشگاههای علوم پزشکی استان های مازندران ، گیلان ، گلستان و سمنان زیر پوشش قرار می گیرند .
او افزود : برای ساخت این مرکز سلول تراپی قرار است از ظرفیت خیران استفاده شود .
وطنی از فارس ، تهران و آذربایجان شرقی به عنوان استان هایی نام برد که ساخت مرکز سلول تراپی در آنها نهایی شده است .
وی گفت : مازندران به علت کوهپایه ای بودن بستر مناسبی برای پرورش گیاهان دارویی است و ساخت و توسعه فناوری کارخانه های گیاهان دارویی باید در این استان جدی گرفته شود .
معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر این که مازندران قادر به تامین گیاهان دارویی استان های شمال کشور است ، افزود : این استان همچنین ظرفیتی برای توسعه فناوری های دریایی است که باید از آن بهره گرفت .
وطنی از کارخانه های نساجی مازندران به عنوان برند بین المللی یاد و با اعلام آمادگی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای توسعه فناوری های نساجی در این استان ، گفت : البته این کار با محوریت بخش خصوصی انجام خواهد شد .
استاندار مازندران هم در این جلسه از اعمال همکاری لازم برای تامین فضای مورد نیاز پارک علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان استان خبر داد و گفت که برای حل مشکل کمبود فضای این مجموعه علمی همکاری لازم را اعمال خواهیم کرد .
ربیع فلاح افزود : می بایست از فرصت پسا تحریم با برخورد هوشیارانه به منظور تحقق اهداف اقتصادی استفاده برد .
براساس آمار ارائه شده در این جلسه حدود 700 نخبه علمی در مازندران شناسایی شدند.
به گزارش ایرنا،همچنین بر اساس آمارهای رسمی ارائه شده 200 واحد فناور و 60 شرکت دانش بنیان هم در این استان فعالیت دارد .