نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

توافق اتحادیه اروپا وآمریکا برای حمایت از حریم اطلاعات خصوصی در اینترنت

خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع اتحادیه اروپا در بروکسل اعلام کرد، دوطرف توافق کردند که یک قرارداد جدید برای حمایت از اطلاعات خصوصی در اینترنت امضاء کنند.
این منبع در گفت وگو با فرانس پرس افزود: پس از آنکه یک دادگاه عالی این اتحادیه سیاست های قبلی در خصوص حفاظت و حمایت از اطلاعات خصوصی افراد در برابر جاسوسان آمریکایی را شکست خورده اعلام کرد، کمیسیون اروپایی و ایالات متحده آمریکا امروز برای نیل به یک توافق سیاسی جدید تصمیم گرفتند قرارداد جدیدی را در یک چارچوب امن تر میان خود امضاء کنند تا تضمینی برای تبادل سالم و امن جریان اطلاعات اینترنتی در گسترده دو سوی اقیانوس اطلس باشد.
به گزارش ایرنا، در جریان مذاکراتی که اتحادیه اروپا با آمریکا برای عقد این قرارداد جدید در مورد تبادل داده های کاربران میان دو قاره انجام داد، طرف اروپایی همواره کوشید تا کنترل بیشتری بر اطلاعات خصوصی شهروندان داشته باشد.
بر اساس حکم دادگاهی در اروپا قرارداد قبلی منعقد شده میان دو طرف برای تبادل داده ها به سبب نگرانی از جاسوسی نهادهای اطلاعاتی آمریکا از کاربران و نقض حریم شخصی آنها لغو شد و تلاش برای عقد قرارداد جدیدی در جریان است.
افشاگری های ادوارد اسنودن پیمانکار اسبق آژانس امنیت ملی آمریکا در مورد دسترسی آنی و بی سابقه جاسوسان به تمامی داده های رد و بدل شده در اینترنت و شبکه های مخابراتی موجب نگرانی جدی در این زمینه در میان دهها کشور اروپایی شده است.
مذاکرات بروکسل و واشنگتن بر سر این موضوع تاکنون با کندی پیش رفت، زیرا اتحادیه اروپایی در تلاش بود تا انتقال اطلاعات از اروپا به آمریکا به گونه ای صورت بگیرد که نفوذ به آنها به سادگی ممکن نباشد و همچنین قوانین این اتحادیه در مورد حفاظت از داده ها حتما رعایت شود.
توافقنامه قبلی در این زمینه که «پناهگاه امن» نام داشت و بیش از 4000 شرکت آمریکایی و اروپایی از آن تبعیت می کردند توسط دادگاه عالی اروپا از ماه اکتبر نامعتبر اعلام شد، زیرا حفظ حریم شخصی مردم اروپا تحت الشعاع ضرورت های مورد نظر آمریکا در حوزه امنیت ملی قرار گرفته بود.
با توجه به اینکه طرف اروپایی تاکنون از توانایی بررسی حقوقی سوءاستفاده از داده ها برخوردار نبوده، کمیسیون اروپایی به عنوان یکی از زیرمجموعه های اتحادیه اروپا در تلاش است تا راهی برای نظارت بر رعایت حریم شخصی شهروندان خود بیابد و این کار را به شیوه ای دقیق و عمیق انجام دهد.
به گزارش ایرنا , تا به حال تنها شرکت ها قادر به شکایت از سوءاستفاده از داده های خود بوده اند ولی قرار است شهروندان عادی هم بتوانند از این پس در این مورد به طور مستقیم به نهادهای دولتی گزارش دهند. هنوز مشخص نیست دو طرف برای رسیدن به تفاهم نهایی به چه مدت زمان نیاز دارند.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل