به گزارش ایسنا، گودرز صادقی هشجین سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی در مراسم افتتاحیه همایش سال جهانی نور در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: بدون علوم انسانی و علوم پایه سایر علوم و فناوری و مدیریت در جامعه مقدور نخواهد بود.صادقی ضمن اظهار تأسف از اینکه رشتههای پزشکی بیشترین جاذبه را در کشور دارند و سپس نوبت به رشتههای مهندسی، علوم پایه، هنر و علوم انسانی میرسد، خاطرنشان کرد: علوم انسانی و علوم پایه باید پا به پای هم و بدون اینکه بخواهیم میانشان تفاوتی قائل باشیم به عنوان سنگ بنای رشد و توسعه مدنظر باشد.
سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی افزود: فردی که در زمینه اتومکانیک کار میکند لازم است فیزیک نیز بداند، ولی کسی که فیزیکدان است دیگر نیازی ندارد که از کار موتور سردر بیاورد و یا در زمینه علوم تجربی یک زیست شناس سلولی- مولکولی نیازی ندارد در زمینه جراحی وارد باشد، ولی کسی که جراح است باید در زمینه زیست شناسی سلولی- مولکولی سررشته داشته باشد و بالطبع در همه زمینه ها نیز این طور است.
وی با بیان اینکه کشور ما زمانی در زمینه علوم پایه بسیار قوی بوده است، زمانی هم در رشتههای ریاضیات، هندسه و زمانی دیگر در علوم انسانی در زمینه فلسفه و غیره تصریح کرد: برای اینکه کشور بتواند به درجات عالی علمی دست یابد باید هم به دانشمندان و هم به نهادهای علمیه اهمیت خاصی قائل شود.
صادقی خاطرنشان کرد: بزرگترین افتخار حوزههای علمیه در طول تاریخ این بوده که همیشه مستقل بوده و وابسته به هیچ قدرتی نبودند و جالب اینکه همه دولت ها این استقلال را به رسمیت شناختند.
سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی در پایان گفت: به گفته امام خمینی (ره) حوزه و دانشگاه باید از جایگاه خاصی در جامعه برخوردار باشند و همچنین دانشگاه باید در صنعت، مدیریت جامعه و سایر موارد تأثیرگذار باشد.
No tags for this post.