اجرای طرح "معماری آبی" در مرمت روستای ابیانه

 حسین یزدانمهر در جمع خبرنگاران درباره بازسازی جوی‌های روستای تاریخی ابیانه،  اظهار داشت: عملیات ترمیم و بازسازی جوی‌های روستای تاریخی ابیانه به طول یک کیلومتر در حال انجام است که  تاکنون 50 درصد مراحل کار به پایان رسیده و عملیات بازسازی همچنان ادامه دارد. وی با بیان اینکه با توجه به بافت تاریخی روستای ابیانه بازسازی و ترمیم جوی‌های این روستا باید با به‌کارگیری مصالح بومی و سنتی انجام شود، گفت: کارشناسان معماری در این زمینه در حال فعالیت هستند و برای ترمیم جوی‌های این روستای تاریخی مصالح بومی و سنتی به خوبی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان نطنز افزود: هدف از اجرای طرح بازسازی جوی‌های روستای تاریخی ابیانه تلفیق زیبای معماری سنتی و آب است که این روستا را بیش از گذشته مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی قرار می‌دهد.

وی با اشاره به اعتبار موردنیاز برای تکمیل این طرح، خاطرنشان کرد: مرمت و بازسازی جوی‌های روستای ابیانه با هزینه‌ای بالغ بر 400 میلیون ریال در حال انجام است.

یزدانمر همچنین به اجرای طرح امنیت مسجد جامع تاریخی روستای ابیانه اشاره کرد و گفت: برای تأمین امنیت این بنای باستانی 14 دوربین مداربسته در اطراف این مسجد نصب و آماده‌سازی شده است.

وی افزود: نصب این دوربین‌های مدار بسته با هدف حفظ و حراست از بنای تاریخی مسجد جامع ابیانه صورت گرفته که گامی موثر در جهت حفظ و نگه‌داری میراث فرهنگی این روستای گردشگری است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان نطنز با اشاره به قدمت تاریخی مسجد جامع ابیانه، بیان کرد: مسجد جامع روستای گردشگری ابیانه در سال 466 هجری قمری بنا شده که از آثار ارزشمند تاریخی اسلام و ایران محسوب می‌شود.

وی افزود: محراب، درب و منبر این مسجد از آثار کم نظیر تاریخ اسلام است و اجرای عملیات حفاظتی این مسجد توسط دهیاری ابیانه به تازگی به پایان رسیده است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا