کنفرانس گردشگری ومعنویت خدمتی در برقراری صلح و امنیت جهانی

رئیس جهاد دانشگاهی افزود: از طرف دیگر توسعه زندگی متکی بر ماشین و دورشدن تدریجی فرهنگ و اخلاق از جوامع ،انسانها را با مشکلات روحی و روانی بسیاری مواجه ساخته است.همچنین توسعه علم بدون تکیه بر توسعه فرهنگ و معنویت، همچون تیغی در دست انسانها وکشورهای سودجو و منفعت طلب ،بسیاری از مناطق کره زمین را به مکانهایی ناامن و پر اضطراب برای مردم تبدیل کرده است.

رئیس کنفرانس گردشگری ومعنویت همچنین تاکید کرد: در چنین شرایطی به صورت طبیعی گردشگری و مهاجرت از روشهای مناسب برای دور شدن از مشکلات روانی و ناهنجاری های زندگی مادی و ماشینی است.علاقه مردم به سفر، گردشگری را به صنعتی پرسود و محرک توسعه بسیاری از کشورها تبدیل نموده است.

وی عنوان کرد: امروز همه مسائل توسعه گردشگری حول این مسئله شکل گرفته است که با سرویس و خدمات جذاب ،رضایت مشتریان در استراحت وآسایش جسم و لذت مادی فراهم شود. اما گردشگری دارای پتانسیلهای نهفته دیگری است که توجه به آنها درکنار عمل نمودن به دستورات خداوند می تواند علاوه بر آسایش جسم و لذات مادی ،به آرامش روح و توجه به معنویت و ارتقای اخلاق منجر شود.

طیبی گفت: جهاد دانشگاهی به عنوان سازمانی دانش بنیان و برخواسته از متن انقلاب اسلامی ایران ،توسعه فرهنگی و توسعه علمی و فناورانه را از عوامل اصلی پیشرفت عدالت محور و اخلاق بنیان جوامع میداند .جهاد دانشگاهی، گردشگری را ضرورتی اساسی برای زندگی مادی و معنوی انسانها دانسته و معتقد است شناخت بسترهای ناشناخته و پنهان بعد معنوی گردشگری ،خدمتی به بشریت برای دستیابی به سطح بالایی از نیازهای انسانی ،تضمین صلح جهانی و تلطیف تعاملات انسانی به حساب می آید و متعاقبا زمینه ساز شکل گیری تقاضای پایدار در بازارهای بالقوه گردشگری خواهدشد.

برگزاری این کنفرانس و ادامه آن می تواند خدمتی در ارتقای آرامش جسم و رو ح انسانها ،توسعه گردشگری حلال و خدمتی در برقراری صلح و امنیت در جهان باشد

رئیس کنفرانس بین المللی گردشگری معنویت همچنین تصریح کرد: تاسیس پژوهشکده گردشگری در جهاد دانشگاهی در واحد خراسان رضوی، ایجاد مرکز گردشگری دانشجویان در معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی با عملکرد ملی در سراسر کشور ،راه اندازی دانشکده گردشگری برای اولین بار در ایران در دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی ،حاکی از اهمیت این سازمان به گردشگری و اهمیت آن در آرامش جسم و روح انسان و جامعه است.

وی افزود: ایران عزیز کشوری است دارای مکان های قدیمی و نورانی مذهبی ،آثار باستانی و تاریخی و میراث گرانقدر فرهنگی از سده های دیرین ،طبیعتی زیبا ،جنگل،دریا و آثار علمی و صنایع بی بدیل و مبتکرانه در همه عرصه ها وآثار ادبی و هنری فاخر و بی نظیر، شرایط ایجاد شده دردوران پساتحریم میتواند ایران را به یکی از قطبهای گردشگری جهان باتوجه به اثرات معنوی آن تبدیل کند.

طیبی در پایان خاطر نشان کرد: برگزاری این کنفرانس از طرف دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی،توجه به مسئله اصلی مدیریت گردشگری با نگاه معنوی ،بررسی روشها ،ابزارها و امکاناتی است که بتوان معنویت را درتمامی گونه های مختلف گردشگری در نظر گرفت تا در کنار اهداف اولیه سفر ،مفاهیم مرتبط با فطرت و سرشت انسانی نیز مورد توجه قرار گیرد.

دکتر طیبی حضور اساتید برجسته ایرانی و خارجی را از ویژگی های مهم این کنفرانس دانسته و گفت: برگزاری این کنفرانس و ادامه آن می تواند خدمتی در ارتقای آرامش جسم و رو ح انسانها ،توسعه گردشگری حلال و خدمتی در برقراری صلح و امنیت در جهان باشد.

 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا