نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

استادان پیشکسوت «شیمی تجزیه» تقدیر شدند

 دکتر امیدخواه که در مراسم افتتاح بیست و دومین سمینار شیمی تجزیه ایران و تقدیر از سه تن از استادان این رشته در مرکز همایش‌های حکمت پژوهشگاه سخن می‌گفت با تاکید بر اهمیت و نقش شیمی تجزیه در بخش‌های مختلف صنعتی کشور گفت: یکی از مشکلات گرایش‌های مختلف شیمی، قدیمی بودن دروس دانشگاهی است چرا که دروسی که برای تمام گرایش‌های رشته شیمی تدوین شده مربوط به سالیان گذشته است که نیاز به تجدید نظر و بازنگری دارد.

وی با اشاره به پیشرفت‌ تکنیک‌ها و ارائه تجهیزات نوین در حوزه شیمی خاطرنشان کرد: لازم است انجمن‌های علمی به عنوان مراجع علمی در کشور نسبت به بازنگری دروس این حوزه اقدام کنند.

امیدخواه در ادامه با اشاره به برگزاری بیست و دومین سمینار شیمی تجزیه ایران اظهار داشت: این سمینار که طی روزهای 6 تا 8 بهمن ماه در حال برگزاری است یکی از بزرگترین سمینارهای شیمی تجزیه است که در آن آخرین دستاوردهای پژوهشگران حوزه شیمی ارائه می‌شود.

رییس پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی قدردانی از اساتید پیشکسوت و استادان جوان پیشرو در حوزه شیمی را از جمله برنامه‌های این سمینار نام برد و یادآور شد: در این دوره از سمینار علاوه بر قدردانی از استادان برجسته حوزه شیمی جایزه شادروان استاد زادمرد به ارائه دهندگان مقالات برتر اعطا می شود.

امیدخواه با تاکید بر این که این جایزه به پژوهشگران برجسته حوزه شیمی اعطاء می‌شود، ادامه داد: در مراسم اختتامیه این سمینار این جایزه به چهار مقاله برتر اعطاء خواهد شد. در این سمینار از دکتر محمد حسین سرورالدین، استاد دانشگاه تبریز، دکتر عبدالله سلیمی، استاد دانشگاه کردستان و دکتر کاظم کارگشا، استاد پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران به عنوان سه استاد پیشکسوت عرصه اموزش عالی شیمی تجزیه تقدیر شد. استاد سرورالدین تا کنون موفق به ارائه 150 مقاله علمی در مجلات و سمینارها شده است.

دکتر سلیمی، استاد جوان شیمی تجزیه دانشگاه کردستان هم علاوه بر ارائه 110 مقاله ISI موفق به دریافت مدال انیشتین یونسکو شده است.در مراسم اختتامیه بیست و دومین سمینارشیمی تجزیه ایران هم چهار پوستر برگزیده به انتخاب کمیته علمی سمینار، معرفی و به ارائه دهندگان پوسترهای برتر، لوح سپاس سمینار و "جایزه شادروان استاد دکتر حسین زادمرد " تقدیم خواهد شد.

شادروان دکتر حسین زادمرد که متولد 1286 بود، استاد پیشکسوت شیمی تجزیه دانشگاه تهران بود که پس از اخذ دکتری از دانشگاه ETH زوریخ در سال 1939 در دانشکده فنی دانشگاه تهران شروع به کار کرد.وی طی سال‌های 1324 تا 1355 علاوه بر تدریس و تحقیق چندین عنوان کتاب تخصصی نیز به نگارش در آورد که جزو اولین منابع دانشگاهی شیمی تجزیه به زبان فارسی به شمار می رود.

به گزارش ایسنا، استاد زادمرد در سال 1373 درگذشت.جایزه شادروان دکتر حسین زادمرد توسط خانواده استاد به منظور تشویق پژوهشگران جوان در اختیار سمینار گذاشته شده است.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل