همچنین مشخص شده که عمر باتری هولولنز به شدت وابسته به نحوه استفاده از آن بوده و از 2.5 تا 5.5 ساعت در نوسان است. بنابراین با یک بار شارژ نمی توان از هولولنز برای پیشبرد امور کاری در طول روز استفاده کرد.
استفاده از این هدست واقعیت افزوده چنین است که گویی شخص در 60 سانتی یک مانیتور 15 اینچ ایستاده و به آن نگاه می کند. البته این ارقام همزمان با عرضه نسخه نهایی نمایشگر یاد شده ممکن است تغییر کند. قرار است مدل اولیه هولولنز ظرف چند ماه آینده در دسترس توسعه دهندگان و متخصصان قرار بگیرد.
نکته دیگر اینکه بسیاری از برنامه های سازگار با ویندوز 10 بر روی هولولنز قابل نصب است. علاوه بر این برای برقراری ارتباط میان آن با دیگر ابزار می توان از وای – فای یا بلوتوث استفاده کرد. اتصال هولولنز به اینترنت هم به راحتی انجام می شود.
به گزارش دانا،با قراردادن هدست هولولنز بر روی چشمانتان، تمام تصاویر مقابل شما به شکل سه بعدی شبیه سازی میشوند و میتوانید ظاهر و ترتیب همه وسایل دنیای واقعی را که در دور و اطراف شما قرار دارند، تغییر دهید. هولولنز از دستورات صوتی نیز پشتیبانی میکند، تا محتوا را کپی کند یا یک ارگانیسم جدید بسازد. با این حال، هنوز مشخص نیست که مایکروسافت چگونه میخواهد وعده مدیر عامل این شرکت در خصوص کاربردی بودن این دستگاه را در هر دو حوزه مصرفی و تجاری محقق کند. همچنین قیمت این محصول هنوز مشخص نیست. برای مقایسه بد نیست بدانیم Oculus Rift با قیمت 200 تا 400 دلار و هدست Gear VR سامسونگ با قیمت نزدیک به 350 دلار برای فروش به بازار خواهند آمد.
No tags for this post.