نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

تبدیل آشوراده به سایت گردشگری، نابودی میانکاله را به دنبال دارد

به گزارش روابط عمومی محیط زیست مازندران، اسماعیل کهرم در جشن روز میانکاله در مازندران افزود: اگر آشوراده تبدیل به سایت گردشگری شود، مردم منطقه هیچ گاه به چنین مکانی نمی روند که شبی 400 تا 500 هزار تومان هزینه اسکان آن را بپردازند و ما پس از 30 تا 40 سال آینده چیزی جز ساختمان های رو به تخریب و تاسیسات زنگار گرفته در این شبه جزیره چیز دیگری نخواهیم دید.
وی ادامه داد: برای کشور ما که یک سوم باران را دریافت می کند ، هر کدام از این تالاب ها نعمت بزرگی است، سفره آب زیرزمینی را پر کرده و هوا را تلطیف می کند و منشا خدمت است.
کهرام گفت : میانکاله در صورتی حفظ می شود که آشوراده دست نخورده به دست طبیعت گذاشته شود و اگر از مردم رفراندوم بگیریم، مطمئن هستیم که مردم نمی خواهند آشوراده تبدیل به سایت و دچار نابودی شود.
وی خواهان حفظ آشوراده به عنوان دروازه ورودی به تالاب میانکاله شد و افزود : اینک 252 تالاب شور، لب شور، محصور در خشکی، کنار آب، دائمی یا فصلی داریم که برای کشور ما حائز اهمیت است.
تالاب میانکاله با 68 هزار و 800 هکتار مساحت یکی از 24 تالاب بین‎المللی ثبت شده ، نخستین تالاب بین‎المللی ثبت شده در کنوانسیون رامسر و یکی از 11 ذخیره‎گاه زیست‎کره ایران است.
اکنون 22 درصد از مساحت استان مازندران جزو مناطق چهارگانه محیط ‎زیست است که 2.8 درصد این مساحت را میانکاله در اختیار دارد.
میانکاله دارای چهار عنوان پناهگاه حیات وحش، تالاب بین‎المللی، سایت کنوانسیون رامسر و ذخیره‎گاه زیست‎کره محسوب است و بر اساس گزارش های رسمی از 270 گونه پرنده حفاظت شده در ایران و مازندران زیستگاه حدود 50 درصد در میانکاله است .
تالاب میانکاله که در غرب شهرستان بهشهر واقع است ، دارای شش گونه از پستانداران کمیاب و 175 گونه گیاه نادر است.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل