دکتر حسینعلی ابراهیمی گفت: این کتاب در واقع راهنمای تشخیص و درمان بیماری صرع است و روش های ارایه شده در آن دارای تاییدیه های بین المللی هستند.
مولف کتاب جامع تشخیص و درمان صرع افزود: این اولین کتاب راهنما در این زمینه است و تکنیک های پیشنهاد شده در آن طی مطالعات و تحقیقات جامع در سطح جهان امتحان خود را پس داده است بنابراین پزشکان و متخصصان می توانند با اطمینان خاطر از آن بهره ببرند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار داشت: اثربخشی این روش ها کاملا مورد تایید است و میزان عوارض آنها در کمترین سطح قرار دارد.
ابراهیمی افزود: پس از رونمایی از این کتاب، روش های مطرح شده، مبدا قضاوت سازمان های بیمه قرار می گیرد و اگر درمانی خارج از این روش ها صورت گیرد، بیمه هزینه های آن را پرداخت نمی کند.
مولف کتاب جامع تشخیص و درمان صرع گفت: معمولا روش های تشخیصی و درمانی که در سطح دنیا مطرح می شوند، هر دو سال یک بار مورد بازبینی قرار می گیرند و این مسئله در مورد مطالب این کتاب نیز صدق می کند.
ابراهیمی اظهار کرد :دکتر حسین دلاور کسمایی و دکتر محمد پاک نژاد پناهی دیگر مولفان این کتاب هستند که او را در نگارش و تالیف یاری کرده اند.
**برگزاری مسابقه عکاسی روز جهانی صرع
عضو هیئت مدیره انجمن صرع ایران از برگزاری مسابقه عکاسی روز جهانی صرع، در روز 19 بهمن94 مصادف با روز جهانی صرع خبر داد.
دکتر پرویز بهرامی گفت: این مسابقه با موضوع «آری! من می توانم!» از سوی انجمن جهانی صرع برگزار می شود.
وی افزود: این مسابقه در دو بخش عکاسی با گوشی های هوشمند و تبلت و همچنین عکاسی با دوربین های معمولی برگزار می شود و به نفرات اول هر بخش از سوی انجمن جهانی صرع هزار یورو به عنوان جایزه تعلق می گیرد.
بهرامی اضافه کرد: در گذشته عکاسی با دوربین های غیرحرفه ای یک سرگرمی محسوب می شد اما در سال های اخیر عکاسی جزئی از زندگی روزانه شده و با وجود گوشی های هوشمند و با ورود عکس های سلفی انفجار وسیعی از اشتراک گزاری عکس ها در شبکه های مجازی صورت گرفته است .
معاون روابط بین الملل انجمن صرع ایران با اشاره به اینکه افراد به تصور اینکه برای عکاسی، حتماً نیاز به استفاده از دوربین های حرفه ای گران قیمت و یا کلاس های آموزشی عکاسی دارند، افزود: هدف از این مسابقه، نشان دادن قابلیت ها و توانمندی های افراد با فائق آمدن بر محدودیت های موجود و نمایش توانمندی های بیماران مبتلا به صرع علیرغم موانعی که برایشان وجود دارد، است.
بهرامی یادآور شد: از کشورهای مختلف در این مسابقه شرکت می کنند و در نهایت نمایشگاهی از بهترین عکس های ارسالی از دوشنبه اول فوریه تا جمعه پنجم فوریه 2016 در پارلمان اروپا در استراسبورگ برپا می شود.
وی تصریح کرد: علاقمندان به شرکت در این مسابقه تا 27 دی (17 ژانویه) فرصت دارند آثار خود را به آدرس ایمیل ibedublin@eircom.net ارسال کنند.
بهرامی در مورد مقررات شرکت در این مسابقه گفت: در عکس های ارسالی بایستی کلمه #epilepsyday وجود داشته باشد و به گونه ای باشد که احساس موفقیت در آنها دیده شود.
وی با ذکر این مطلب که علاوه بر مبتلایان به صرع، سایر افراد نیز می توانند در این مسابقه شرکت کنند، افزود: علاقمندان زیر 16 سال برای حضور در مسابقه باید اجازه والدین خود را داشته باشند.
به گزارش ایرنا از انجمن صرع ایران، دوازدهمین کنگره بین المللی صرع ایران، از 30 دی تا دوم بهمن 94 در مرکز همایش های رازی برگزار می شود.