به گزارش ایرنا از پلاس وان، محور این پروژه، ارتباط پدیده ای به نام اعتیاد به مواد غذایی با اضافه وزن است.
در این گزارش آمده است که انواع پیتزا، سیب زمینی سرخ کرده و حتی شکلات، مواد غذایی اعتیاد آوری هستند و همین امر سبب می شود که اغلب افراد ناخودآگاه به آنان گرایش داشته باشند.
محققان احتمال می دهند که یکی از دلایل تمایل به غذاهای فست فود و فرآوری شده، اشباع کربوهیدرات و چربی این مواد و جذب سریع آن توسط بدن باشد.
مطالعات نشان می دهد که افرادی که شاخص توده بدنی بالاتری دارند، به سختی می توانند در مقابل فست فود و غذاهای فرآوری شده مقاومت کنند.
از طرفی مطالعات دیگری نشان می دهد که می توان مغز را به خوردن غذاهای سالم و سبزیجات عادت داد و این امر فقط مستلزم تمرین است، بنابراین افرادی که طرفدار رژیم غذایی سالم هستند، معمولا تمایلی به غذاهای فست فود و آماده ندارند.نتایج این تحقیقات در نشریه PLOS One منتشر شده است.