نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

ترویج رفتار قرآنی، هدف نهایی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی است

قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: هدف نهایی از فعالیت‌های قرآنی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی، نفوذ قرآن در دل‌ها و جان‌ها و عینیت یافتن آن در رفتار و اعمال انسان‌هاست و از آنجا که هدایت قرآن جهانشمول است، باید کوشید ابعاد جهانی و انسانی در فعالیت‌ها مدنظر باشد.

دکتر محمد سعید تسلیمی در نشست «توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی، وضعیت، برنامه‌ها و افق پیش‌رو» با اشاره به حدیث شریف ثقلین اظهار کرد: هم در سطح ستاد و هم در صف، توجه توأمان و بهره‌گیری همزمان از قرآن و عترت مطلوب و مورد نظر است و در نامگذاری‌ها نباید از این نکته غفلت شود.

وی افزود: در پرتو این توجه، روابط تعاملی و متقابل صف و ستاد در سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی و اجرای تکاملی و سازنده خواهد بود و کانون‌های قرآن و عترت دانشجویی در خط مقدم این خدمت می‌توانند به نحو مؤثرتری نقش‌آفرینی کنند.

وی در خصوص آموزش عالی قرآنی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی گفت: با نگاهی اجمالی به عناوین رشته ها و گرایش‌های مختلف درمی‌یابیم که بازنگری و گاه ادغام و تجمیع به منظور افزایش کیفیت و عمق‌بخشی به این برنامه‌ها ضروری است، بعلاوه آنکه ناهماهنگی‌ها و موازی‌کاری‌ها موجب اتلاف منابع و عامل فاصله یافتن از اهداف هستند.

تسلیمی با اشاره به اهمیت سلوک و رفتار استادان قرآنی و با استناد به روایت اسلامی اظهار کرد: تبلیغ در بالاترین درجه خود، با عمل انجام می‌شود، از این‌رو تأثیرگذاری آموزش‌ها و پژوهش‌ها بطور قابل توجهی تحت تأثیر ابعاد تربیتی در طرز سلوک و رفتار استادان و مربیان است و دانشجویان و مخاطبان آموزش‌ها، با چشمان باز و ذهن‌های فعال، به نحوه رفتار استادان توجه دارند.

به گزارش ایسنا، وی ضمن قدردانی از کوشش‌های نظری و پژوهش‌های انجام شده و تلاش صاحب‌نظران و دست‌اندرکاران حوزه مطالعات قرآنی خاطرنشان کرد: باید همواره در نظر باشد که هدف از این خدمات و کوشش‌ها، تحقق محصول نهایی در عمل یعنی عرضه مکارم اخلاق در پرتو معارف قرآنی است.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل