ساخت دستگاه ویدئومتری پرتابل در کشور

دکتر آتا مشیدی که با همکاری مهندس سیروس عبدالله‌زاده بعد از سه سال تحقیق و با بومی‌سازی همه قسمت‌ها موفق به ساخت این دستگاه شده است، در مورد اهمیت دستگاه ساخته شده گفت: دستگاه ویدئومتری در واقع یک ربات اکتشافی کاملا ضد آب با قابلیت تحمل فشارهای بالای سیالات است که در مراحل پایانی ثبت اختراع و اخذ مجوز قرار دارد.

وی افزود: با کمک این دستگاه عمق چاه، چگونگی اتصال لوله‌ها، نحوه جوشکاری، تعیین سطح آب، تعیین موقعیت شیارها و میزان گرفتگی و انسداد آنها و میزان پوسیدگی و رسوب گذاری بر روی لوله جدار چاه قابل مشاهده است.

به گفته وی، با استفاده از این سیستم، عیوب احتمالی چاه‌های آب و فاضلاب به راحتی قابل تشخیص است و در صنایع کشاورزی، نفت و برای جلوگیری از مشکلات کم آبی در بسیاری از نقاط کشور که ممکن است با ترمیم به موقع چاه بهبود یابد، قابل استفاده است.

مشیدی درباره کارایی و قابلیت دیگر این دستگاه اظهار کرد: دستگاه ویدئومتری پرتابل قابلیت ضبط و ثبت، شناسایی و ارائه راهکار مناسب برای رفع عیب وضعیت چاه برای کاربر را دارد و امروزه به منظور جلوگیری از خطرات جانی برای افراد مقنی در چاه‌های خالی و عیب‌یابی چاه‌های پر از آب استفاده می‌شود. همچنین قابلیت ارزآوری داشته و به اکتشافات در سامانه GIS اداره آب و فاضلاب کمک می‌کند.

به گفته مشیدی، از جمله ویژگی‌های دیگر این دستگاه اکتشافات بررسی و عیب‌یابی چاه‌ها بویژه چاه‌های آب تا عمق 300 متری درون آب است و هدف از ساخت این دستگاه خودکفایی کشور از خرید دستگاه‌های بسیار گران‌قیمت و حجیم خارجی و تولید دستگاهی است که سبک و قابل حمل باشد.

به گزارش ایرنا، وی در پایان چهار مزیت انحصاری این دستگاه را حجم بسیار کم، وزن پایین، قابل کنترل بوسیله نرم‌افزار اندروید و قیمت مناسب آن نسبت به نمونه‌های خارجی، بدون کم شدن کیفیت آن دانست.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا