ثبت ۲۰ شرکت دانش‌بنیان دریایی در ستاد معاونت علمی ریاست جمهوری

 محمدسعید سیف درباره برنامه‌های ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه دریا اظهار کرد: ستاد دریایی معاونت علمی از ستادهای نوپا در این معاونت است. بنابراین ممکن است شرکت‌های حوزه دریا کمتر در جریان فعالیت‌های ما بوده باشند. اما در دو سال گذشته اطلاع‌رسانی مناسبی در این زمینه صورت گرفته است.

وی توضیح داد: در این مسیر با سرپرست امور شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی نیز همکاری‌های خوبی داشتیم تا ارزیاب تخصصی در حوزه دریا مشخص و روال بررسی شرکت‌ها ساده‌تر شود. خوشبختانه با انجام این اقدامات تا کنون ۲۰ شرکت دانش‌بنیان دریایی به ثبت رسیده‌اند که این رقم در حال افزایش است.

سیف در راستای اقدامات حمایتی در نظر گرفته شده برای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه دریا اظهار کرد: یکی از اقدامات ما حمایت و همیاری برای شرکت کردن آنها در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی است که بتوانند در این مسیر بازاریابی داشته باشند.

وی در توضیح اقدامات دیگر افزود: سعی داریم تا جلسات مشترکی را با مراکز دریایی بزرگ کشور و کارفرماها برگزار کنیم تا از این طریق توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان دریایی عرضه شود و پروژه‌های مشترکی بین این گروه‌ها تعریف شود.

دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی معاونت علمی ادامه داد: همچنین اعلام کرده‌ایم تا اگر تجهیزات یا سیستم‌هایی در حوزه دریا در داخل ساخته شود، برای دریافت گواهینامه‌های بین‌المللی و دریایی حمایت‌های مالی از طریق این ستاد صورت می‌گیرد.

وی درباره آخرین مسیری که تمامی شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه دریا پیش رو دارند، گفت: حمایت‌های معمول از این شرکت‌ها همچون گرفتن وام از صندوق توسعه نوآوری و شکوفایی و صندوق‌های مشابه که در کشور وجود دارد و شرکت‌ها می‌توانند از آنها بهره ببرند را نیز در برنامه‌ داریم.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا