نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

تولیدکننده در انتظار راهکارهای فناورانه

در فرآیند سنتی دانه کنجد چه به حالت برشته ویا معمولی تحت پرس قرار می گیرد و روغن آن جدا می گردد. جهت تسریع جداسازی روغن از کنجاله همراه، آب عمل دو فاز شدن را انجام می دهد که در نهایت ارده تولیدی به حلوا اضافه و حلوا ارده تهیه می گردد. معمولا تولید سنتی هزینه بر و در مواردی غیر اقتصادی است و سبب به هدر رفتن سرمایه می شود.

در تمامی کارخانجان سنتی مشکل بالا رفتن پراکسید و اسیدیته روغن یا مشکل دو فاز شدن روغن از محصول با نسبت های متفاوت وجود دارد.
در همین راستا تولیدکننده به دنبال بهره گیری از روش های نوآورانه در کاهش درصد دو فازی(جدا شدن روغن حلوا ارده و جمع شدن روی آن) در محصول می باشد.

بومرنگ(شبکه خدمات نوآوری)سعی دارد در این راستا زمینه شناسایی ،همکاری و عقد قرارداد صاحبان فناوری با شرکت متقاضی را فراهم آورد.

مشخصه های لازم برای موفقیت طرح

 ویژگی ها و خروجی هایی را که فناوری ها و پیشنهادات مطرح شده بایستی داشته باشد

 موجب تغییر طعم و کیفیت حلوا ارده نشود. 

 نوع همکاری و تعامل با صاحب فناوری

حداکثر هزینه

تعریف فاز های پروژه و زمانبندی آنها

 صاحبان فناوری و ارائه دهندگان راهکار می بایست موارد زیر را در پیشنهاد خود منظور فرمایند:
کلیه موارد زیر در طرح ارائه شده باید مشخص شوند:

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل