دکتر وحید اسماعیل زاده متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص برنامه ی غذایی خانم ها پس از زایمان گفت: بسیاری از عوارض دوران بارداری بستگی به نوع و مقدار مواد غذایی که که در دوران بارداری مصرف میکند، برمی گردد که باید این خانم ها توجه ی زیادی به آن کنند.
وی ادامه داد: درد زایمان یکی از درد های متعارفی است که معمولا برای هر خانم بارداری پس از زایمان رخ می دهد برای همین این خانم ها باید در برنامه ی غذایی خود از گروه پروتئینی همچون گوشت، ماهی، آجیل و میزان قابل توجهی روی برای ترمیم بافت بدن خود قرار دهند.
این متخصص تغذیه با اشاره به شروع درد زایمان بیان کرد:با آغاز درد زایمان خانم ها به مقدار زیادی غذا میل نکنند و فقط به اندازه ای غذا مصرف کنند که انرژی لازم بدن خود را تامین کنند، البته در این زمان از مواد غذای چرب که دیر هضم است نباید مصرف شود.
وی در خصوص راهکارهای کاهش خونریزی پس از زایمان و بهبود زودتر زخمها و کاهش درد گفت: استفاده از آب میوه ها و سبزی ها منجرب به بهبود زخم ها و کاهش درد زایمان می شودومواد غذایی چرب موجب افزایش خونریزی پس ا زایمان می شوند.
وی در خصوص قند ها اظهار کرد: این خانم ها بعد از زایمان مصرف قند ها را به حداقل برساند به علت اینکه خانم های باردار هنگام زایمان دچار افت فشارخون می شوند و اکسیژن رسانی به بافت ها کاهش می یابد، همچنین به علت از دست دادن خون بدن خود بهتراست مواد پروتئینی را در سبد برنامه ی غذایی خود قرار دهند.
No tags for this post.