آنها برای تهیه این نقشه ترکیب و چگالی ستارگان غول پیکر را با ضریب دقت خیره کننده ای اندازه گیری کردند تا در نهایت بتوانند تخمین درستی از سنشان ارایه کنند.دانشمندان در این پروژه مهم از روشی نوین در علم اخترشناسی استفاده کردند. در خلال این بررسی ها مشخص شد که ستارگان با عمر بالای کهکشان راه شیری به قرار گرفتن در مرکز این کهکشان چرخشی تمایل بیشتری دارند و این درحالی است نسل جدیدتر این اجرام فضایی بیشتر به لبه های کهکشان متمایل هستند.
این نقشه منحصربفرد توسط گروهی از اخترشناسان انستیتو اخترشناسی ماکس پلانک آلمان ارایه شده است.به عقیده این اخترشناسان، اندازه گیری سن ستارگان و ترکیب اطلاعات شیمیایی به دست آمده از سایر اندازه گیری ها به درک آنها از شکل گیری کهکشان راه شیری کمک زیادی می کند.
بازوهای چرخشی این کهکشان بستری از صفحه مسطح عظیمی گرد و غبر و ستارگان است. به باور اخترشناسان، طبقه بندی این ستارگان از روی سن به آنها کمک می کند تا از نحوه تکامل این کهکشان درک بهتری پیدا کنند.
به گزارش مهر، این اخترشناسان برای تهیه نقشه مورد نظرشان ستارگان قرمز غول پیکر را مورد مطالعه قرار دادند. عقیده بر این است که ارتباط مشخصی میان سن و جرم توده این ستارگان روشن وجود دارد.