به گفته محققان دانشگاه اکستر انگلستان، هنوز یک مکانیسم تکاملی برای کمک به افراد در جهت غلبه بر حس علاقه بیش از حد به مواد غذایی شیرین، چرب و ناسالم وجود ندارد تا مانع از چاقی بیش از حد در افراد شود.
این تیم تحقیق به سرپرستی دکتر «اندرو هیگنسون» دریافتند که افراد در فصل زمستان به شکل ناخودآگاهانه تمایل بیشتری به خوردن بیش از حد داشته و از اینرو توانایی شان در ممانعت از چاقی در این فصل بسیار محدود است.
به گفته این محققان اصرار حفظ چربی بدن به هنگام کمیاب شدن برخی مواد خوراکی در فصل زمستان، در این فصل قوی تر می شود. این مسئله بیانگر این مسئله است که چرا افراد از خوردن زیاد در کریسمس لذت می برند.
محققان با استفاده از مدل سازی کامپیوتری میزان ذخیره سازی چربی موجودات و همچنین انسان ها را پیش بینی نمودند.
به گفته دکتر هیگنسون، افراد توانایی تشخیص خوردن به اندازه کافی را دارند، اما در عوض به هنگام رویارویی با مواد غذایی مصنوعی دنیای مدرن امروزی که مملو از مواد قندی و طعم وسوسه کننده است، کنترل کمی بر اراده خود دارند.
به گزارش مهر،وی در ادامه می افزاید: «تاثیرات فصلی بر تمایل همه موجودات از جمله انسان ها، برای اضافه وزن در مطالعات ما اثبات شد. ذخیره سازی چربی، راه حل مطمئنی در مقابله با ریسک ناکامی در یافتن مواد خوراکی است.»
No tags for this post.