تحقیقات زیادی نشان میدهد که فعالیتهای داوطلبانه با ارتقای سلامت فیزیکی همراه است و نتایج روانی- ذهنی و همچنین ارتقای سلامت رفتاری را به دنبال دارد.
حدود 7000 فرد کهنسال بالای 50 سال در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفتند و مشخص شد آن دسته از افرادی که به فعالیتهای داوطلبانه میپردازند تمایل بیشتری برای شرکت در مراقبتهای بهداشتی پیشگیرانه از خود نشان میدهند. به عنوان مثال تمایل به بررسی سطح کلسترول خون در این افراد 47 درصد و تمایل به دریافت واکسن آنفولانزا 30 درصد بیشتر از افرادی است که تمایلی به انجام کارهای داوطلبانه ندارند. آنها همچنین تمایل بیشتری به پایش سرطان از خود نشان میدهند.
به گزارش ایسنا، شمار افراد میانسال در بیشتر کشورها رو به افزایش است. انتظار میرود که در طول 35 سال آینده، شمار افراد 65 ساله دو برابر شود در نتیجه تعداد افراد مبتلا به بیماریهای مزمن نیز احتمالا افزایش مییابد. در صورتی که ثابت شود فعالیتهای دواطلبانه میتواند سلامت افراد را تحت تاثیر قرار دهد، این اطلاعات میتواند به ارائه استراتژیهای جدید برای افزایش پیشگیری از بیماریها، کاهش اتاقهای اورژانس بیمارستانی، هزینههای درمانی و همچنین ارتقا سلامت افراد مسن کمک کند.
No tags for this post.