صنعت هواپیمایی از پنگوئن ها کمک می گیرد

با این وجود طبق نتایجی که در تاریخ ۲۲ نوامبر از نشست بخش دینامیک سیالات انجمن فیزیک آمریکا حاصل شد، شیار های بسیار ریز و غلاف روغنی “پر”، نمی گذارند “پر” ها یخ بزند و پنگوئن به بستنی یخی تبدیل شود.
مهندس مکانیک هوا فضا “پیروز کاوه پور” و همکارانش از دانشگاه یو سی ال ای (UCLA) با مشاهده “پر” پنگوئن های جنتو زیر میکروسکوپ الکترونی روبشی دریافتند که سطح “پر”، ناصاف و دارای سوراخ های نانومتری است.
سطح ناصاف باعث می شود آب روی سطح باقی نمانده و یخ نزند. روغنی که از غده ای نزدیک دم این پرنده ترشح می شود نیز خاصیت آبگریزی به “پر” می دهد.
این محققین در یافتند که به دلیل آنکه محل زندگی پنگوئن های ماژلانی از زیستگاه پنگوئن جنتو گرم تر است: پرهایش فاقد سوراخ های ریز است و بدنش روغن کمتری ترشح می کند.
“کاوه پور” امیدوار است بتواند با استفاده از روش های ضد یخی “پر” پرندگان برای هواپیما بال هایی طراحی کند که در برابر یخ زدگی مقاوم باشند.

منبع:علمنا

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا