برگزاری کارگاه آموزش ساخت سلول‌های خورشیدی ارگانیک در دانشگاه تربیت مدرس

غلامرضا مصلی‌نژاد رییس هیات مدیره واحد فناور مهراپتیک مستقر در پارک علم و فناوری مدرس و از حامیان اصلی برگزاری این کارگاه آموزشی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: دانشگاه تربیت مدرس با همکاری این واحد فناوری اقدام به برگزاری دوره آموزشی تجربی یک روزه با عنوان «معرفی، ساخت و مشخصه یابی سلول‌های خورشیدی ارگانیک (عالی)» کردیم.

وی با بیان این که کارگاه آموزشی به همت این واحد فناور و انجمن IEEE دانشگاه تربیت مدرس برگزار خواهد شد، اظهار داشت: این کارگاه یک روزه در روز چهارشنبه 28 بهمن سال جاری برگزار می‌شود.

مصلی‌نژاد خاطرنشان کرد: در این کارگاه شرکت‌کنندگان در اتاق‌های تمیز با ساخت سلول‌های خورشیدی عالی آشنا می‌شوند.

به گفته وی در این دوره، سلول خورشیدی آلی با ساختار مرسوم به صورت تجربی در اتاق تمیز ساخته و ساخت هر لایه از آن به صورت مرحله به مرحله توضیح و نمایش داده می‌شود و در انتها سلول ساخته شده مشخصه‌یابی و عملکرد آن اندازه گیری خواهد شد.

رییس هیات مدیره واحد فناور مهراپتیک سلول‌های خورشیدی آلی را نسل سوم سلول‌های خورشیدی توصیف کرد و یادآور شد: این سلول‌ها دارای ساختاری چند لایه هستند که لایه اصلی آن متشکل از نیمه هادی‌های آلی است که عملیات اصلی تبدیل نور به جریان را انجام می‌دهد.

مصلی نژاد با اشاره به اهمیت این نسل از سلول‌های خورشیدی، اضافه کرد: این نسل از سلول‌های خورشیدی به دلیل هزینه کم، روش‌های ساخت سریع و آسان، امکان ساخت ادوات منعطف و عدم ایجاد آلودگی زیست محیطی دارای اهمیت هستند؛ از این رو، می‌توان آنها را به عنوان گزینه مناسبی برای جایگزینی سلول‌های مرسوم معرفی کرد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا