دکتر سیامک بشردوست تجلی اظهار کرد: افرادی که به دلیل ابتلا به بیماری دیابت و بیماری های عروقی یا بی حرکتی در اثر سن بالا مبتلا به زخم های مزمن مقاوم به درمان هستند، به کمک لیزرهای کم توان و پرتوان می توانند بهبود یابند.
وی گفت: در این افراد بدن تحت تاثیر بیماری قرار می گیرد و ترمیم زخم، استخوان، پوست یا بافت های همبندی با تاخیر انجام می شود، در این شرایط با استفاده از روش های الکتروفیزیکی به ویژه لیزرهای کم توان و پرتوان و بهره گیری از خواص فتوبیولوژیک لیزرها تحت شرایط خاص و بر اساس شواهد بالینی معتبر می توان تحریکاتی اعمال کرد تا بهبودی حاصل شود.
بشردوست تجلی افزود: اگر درمان زخم در زمان مناسب صورت نگیرد، فرد در معرض خطر عفونت های مهاجم قرار می گیرد و ممکن است با تشدید عفونت و افزایش بافت های صدمه دیده، اندام درگیر زخم، به تدریج دچار فساد بافتی و در نهایت منجر به قطع عضو شود.
وی گفت: کنترل نشدن عفونت های ناشی از زخم های مزمن به خصوص در افراد در معرض خطر مانند میانسالان می تواند حیات بیمار را تهدید کند.
دبیر علمی چهارمین سمینار الکتروتراپی اظهار کرد: زمانی می توانیم از لیزرهای کم توان و پرتوان در درمان بافت های همبند مانند زخم های پوستی یا شکستگی ها استفاده کنیم که ناحیه صدمه دیده به هیچ عنوان عفونت نداشته باشد و در جریان ترمیم، بیمار واکنش های آلرژیک نسبت به تابش پرتوهای لیزر موردنظر از خود نشان ندهد.
به گزارش ایرنا از دبیرخانه چهارمین سمینار تازه های الکتروتراپی، بشردوست تجلی با اعلام برگزاری چهارمین سمینار تازه های الکتروتراپی از 24 تا 25 دی ماه جاری در هتل المپیک تهران، گفت: استفاده از لیزرهای کم توان و پرتوان در رفع مشکلات ناشی از دردهای عضلانی اسکلتی شامل انواع دردهای کمر، ستون فقرات، ناحیه گردن و دردهای ناحیه لگن ازجمله محورهای برگزاری این سمینار است.