اختراع من نیاز به دستگاه مشاهده قند خون را برطرف میکند

وی ادامه داد: این مواد برای به کارگیری در انواع رشته ها باید در اندازه های مختلف طراحی و ساخته شوند که با کاربردهای متنوع قابل ساخت باشند.

یینگ ادامه داد: من یک جعبه ابزار نانویی ابداع کرده ام که می تواند در ساخت دارو، مهندسی سلول و بافت، بیوسنسورها و تجزیه و ساخت دارو، شیمی سبز و انرژی مورد استفاده قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه با استفاده از این جعبه ابزار نانویی مواد و سیستم های جدیدی ساخته ام که می تواند در حوزه های مختلف با عمده ترین چالش ها مبارزه کند، تصریح کرد: نانو ذرات پلیمری که قادر هستند به طور خودکار سطح آزادسازی انسولین در خون را تنظیم کنند از کاربردهای این طرح است.

یینگ در ادامه افزود: این اختراع می تواند نیاز به دستگاه مشاهده قند خون را برطرف کند و می تواند به انسولین اجازه دهد تا به طور خوراکی  یا از طریق بینی به جای تزریق وارد بدن شود که از این رو به بیماران دیابتی کمک شایانی خواهد کرد.

وی در ادامه عنوان کرد: برای تجاری سازی این داروی نانویی مشترک شرکت SMARTCELLS شده است.

بر اساس این گزارش، پروفسور یینگ در سال 1966 در تایپه متولد شده و در سنگاپور و نیویورک بزرگ شده است. وی مدارک لیسانس تا دکترای خود را از کوپر یونیون و دانشگاه پرینستون دریافت کرده است. او در سال 1992 عضو هیئت علمی موسسه فناوری ماساچوست شد و به عنوان استاد مهندسی شیمی تا سال 2005 مشغول به کار بود. همچنین، وی از سال 2003 رئیس و موسس موسسه مهندسی زیستی و نانو تکنولوژی در کشور سنگاپور بوده و همچنین به عنوان زن برتر در سال 2014 برگزیده شده است.

پروفسور یینگ به عنوان رهبر جوان مجمع جهانی اقتصادی انتخاب شده و عضو آکادمی علوم ملی آلمان نیز بوده است. وی توانسته در کنار 340 مقاله ای که در مجلات معتبر به چاپ رسانده، مجوز 150 پتنت اولیه را دریافت کرده و برای تجاری سازی بسیاری از آنها مجوز گرفته است.

 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا