دین اسلام نگاهم را به هدف زندگی تغییر داد

 پروفسور 'جکی ای – رو یینگ' شامگاه جمعه در مراسم اعطای جایزه مصطفی (ص) که عالی ترین نشان علم و فناوری جهان اسلام محسوب می شود در محل تالار وحدت، به عنوان دانشمند برگزیده در بخش علوم و فناوری زیستی و پزشکی معرفی شد.
جایزه دو دانشمند برگزیده اولین دوره جایزه مصطفی (ص) با حضور 'عبدالسلام المجالی' رئیس آکادمی علوم جهان اسلام، 'سورنا ستاری' معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و رئیس شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی(ص) و 'علیرضا مرندی' رئیس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران اعطا شد.
در این مراسم همچنین 'علیرضا صالحی' رئیس سازمان انرژی اتمی، اعضای فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و حدود 60 دانشمند مسلمان از 28 کشور حضور داشتند.
پروفسور یینگ که به همراه دخترش در این مراسم شرکت کرده بود، درباره نحوه آشنایی خود با این جایزه علمی توضیح داد و گفت: یکی از استادان که مشاور پایان نامه دکتری من بودند جایزه مصطفی (ص) را به من معرفی کرد و همراهی خانواده ام نقش مهمی در پیشرفتهایم داشته است.
این بانوی دانشمند مسلمان افزود: بهترین اتفاق در برگزاری جایزه مصطفی (ص) را باید گردهمایی دانشمندان جهان اسلام در یک محفل دانست که این رویداد به پیشرفت علم و فناوری در کشورهای اسلامی کمک بزرگی می کند.
جایزه مصطفی (ص)، جایزه عالی علم و فناوری است که هر دو سال یک بار به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اعطا می شود.
این جایزه به احترام نام پیامبر اعظم اسلام (ص) و به دلیل تاکید بسیار آن حضرت به علم آموزی، به نام یکی از القاب ایشان 'مصطفی' به معنای برگزیده نام گذاری شده است.
اعطای این جایزه با هدف ترویج و تشویق علم آموزی و پژوهش در کشورهای عضو سازمان همکاری های اسلامی (OIC) صورت می گیرد.
جایزه مصطفی (ص) پیشگام توسعه روابط نهادهای علمی و فناوری در کشورهای عضو OIC است و با تقویت ارتباط میان دانشمندان و پژوهشگران به تعالی علمی این کشورها کمک خواهد کرد.
برگزیدگان جایزه مصطفی، مبلغ نیم میلیون دلار جایزه ویژه دریافت می کنند که مبلغ آن از محل موقوفات جایزه تأمین می شود.
شورای سیاستگذاری جایزه، متشکل از استادان دانشگاه ها و مراکز علمی بزرگ ایران و 57 کشور عضو سازمان همکاری های اسلامی، بر روند اعطای این جایزه نظارت داشته است.
این جایزه به طرح هایی تعلق می گیرد که زمینه ساز بهبود زندگی بشر بوده و در آن ها محققان دست به نوآوری های مشهود در مرزهای دانش و فناوری زده یا روش های علمی جدیدی ارائه کرده باشند. 

زندگی نامه و سوابق علمی پروفسور یینگ : 
تلاش بی نظیر خانم جکی ای- رویینگ در ساخت مواد و سیستم های پیشرفته نانو، مواد زیستی با ساخت نانویی و سیستم های بیویی مینیاتوری شده و همچنین ساخت اجزای نانو پلیمری خود انگیزشی، جایزه مصطفی(ص) را برای وی به ارمغان آورد. 
پژوهش های پروفسور جکی یینگ تاثیرات شگرفی در رشته مواد با ساختار نانویی از طریق ساخت نانو ذرات، نانو کامپوزیت ها و مواد نانو پوروس بر جای گذاشته است.
وی یک جعبه ابزار نانویی ابداع کرده که توانسته است در ساخت دارو، مهندسی سلول و بافت، بیوسنسورها و تجزیه و ساخت دارو، شیمی سبز و انرژی مورد استفاده قرار گیرد.
این بانوی دانشمند در کنار انتشار 340 مقاله در مجلات معتبر بین المللی، مجوز 150 پتنت اولیه را دریافت کرده است که بسیاری از آن ها مجوز تجاری سازی گرفته اند.
یکی از اختراعات پروفسور جکی یینگ می تواند نیاز به دستگاه مشاهده قند خون را برطرف سازد و به انسولین اجازه دهد تا به طور خوراکی یا از طریق بینی به جای تزریق وارد بدن شود که این تکنولوژی به بیماران دیابتی کمک شایانی خواهد کرد.
یینگ در سال 1966 در تایپه متولد شده و در سنگاپور و نیویورک بزرگ شده است. وی مدرک لیسانس تا دکتری خود را کوپر یونیون و دانشگاه پرینستون دریافت کرده و در سال 1992 به عضویت هیات علمی( استاد مهندسی شیمی) موسسه فناوری ماسوچوست در آمده است.
وی تاکنون جوایز متعدد بین المللی همچون جایزه انجمن سرامیک آمریکا، جایزه اداره پژوهشگران جوان نیروی دریایی، جایزه پژوهشگران جوان بنیاد علمی ملی، جایزه جامعه شیمی آمریکا در حوزه شیمی جامد، جایزه نقره ای نوآوری آسیایی ژورنال وال استریت را به خاطر پژوهش های گسترده خود در زمینه مواد ساختارهای نانویی کسب کرده است.
وی همچنین به عنوان رهبر جوان مجمع جهانی اقتصادی انتخاب شده و بعنوان یکصد مهندس برتر جهان برگزیده و معرفی شده است.
به گزارش ایرنا، پروفسور 'عمریاغی' از اردن نیز دیگر برنده اولین دوره جایزه مصطفی (ص) بود که در این مراسم مورد تجلیل قرار گرفت.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا