آلیسا برونز (Alyssa Burns) از دانشگاه فلوریدای (University of Florida) در ایالات متحده امریکا به همراه تیمی از پژوهشگران در حال بررسی رژیم های غذائی مناسب برای سلامت انسان بوده و به طور ویزه ای به بررسی تاثیرات مغزهای آجیل از جمله بادام پرداخته است . ودر رابطه با فواید بادام می گوید : « بادام منبع خوبی از پروتئین گیاهی ، اسیدهای چرب ضروری ، ویتامین E و منیزیم است. »
نتایج بررسی ها نشان می دهد زمانی که والدین و کودکان در رژیم غذایی خود از بادام استفاده می کنند شاخص تغذیه سالم (Healthy Eating Index) آن ها در کل پروتئین مواد غذایی ، غذاهای دریایی و پروتئین گیاهی و اسید های چرب افزایش پیدا می کند در حالی که مقدار کمی کالری مصرف کرده اند .
پژوهشگران این تیم تحقیقاتی ، به بررسی اثر مصرف روزانه بادام بر 29 خانواده شامل والدین و فرزند به مدت چهارده روز پرداختند . بیشتر بزرگسالان شرکت کننده در این بررسی را مادرانی با حد متوسط سنی 35 سال و کودکانشان که در سنین بین 3 تا 6 سال بوده اند ؛ تشکیل می داد . در این مطالعه ، کودکان به خوردن روزانه 14 گرم کره بادام و والدین به مصرف روزانه 14 گرم بادام توصیه شدند .
نتایج بررسی ها نشان می دهد زمانی که والدین و کودکان در رژیم غذایی خود از بادام استفاده می کنند شاخص تغذیه سالم (Healthy Eating Index) آن ها در کل پروتئین مواد غذایی ، غذاهای دریایی و پروتئین گیاهی و اسید های چرب افزایش پیدا می کند در حالی که مقدار کمی کالری مصرف کرده اند .
محققان با کمک فراخوانی به صورت آنلاین توانستند به بررسی آن چه روزانه در رژیم غذایی بزرگسالان مصرف می شود ، بپردازند. آن ها از این طریق موفق شدند تا کیفیت رژیم غذایی افراد را به طور دقیقی اندازه گیری کنند .
قابل توجه است ، دانشمندان در بررسی های خود به این نتیجه رسیده اند که بهبود رژیم غذایی شرکت کنندگان شاخص تغذیه سالم یک ابزار برای اندازه گیری کیفیت رژیم غذایی و پایبندی به دستورالعمل های رژیمی سال 2010 برای آمریکایی مورد استفاده قرار گیرد .
پژوهشگران پس از چهارده روز که والدین و کودکان بادام را در رژیم غذایی روانه خود گنجانده بوده و مصرف کرده بودند، میزان شاخص تغذیه سالم آنها از 53.7 به 61.4 افزایش پیدا کرده بود. باید در نظر داشت که در این مقیاس ، عدد بالاتر نشان دهنده کیفیت رژیم غذایی بهتر است .
در خاتمه گفتنی است که این پژوهش ها و نتایج حاصل از آن در آخرین شماره مجله پژوهش تغذیه (journal Nutrition Research) به چاپ رسیده و قابل دسترسی است .
No tags for this post.