اقتصاد و علوم شناختی به جایزه مصطفی (ص) اضافه شد
محمدرضا عارف امروز در حاشیه ششمین جلسه شورای سیاستگذاری این جایزه در جمع خبرنگاران، گفت: با توجه به راهبردی که در زمینه علم و فناوری در کشور داریم و با توجه به در نظر گرفتن مرجعیت علمی ایران در دنیای اسلام در افق چشمانداز، جمهوری اسلامی باید به عنوان قطب علمی تاثیرگذار در دنیای اسلام باشیم.
عضو شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی (ص) ادامه داد: یکی از راهبردها برای پیشبرد اهداف علمی جایزه مصطفی (ص) بود که از طریق آن بتوانیم همبستگی ملی را در دنیای اسلام افزایش دهیم تا با تعامل علمی در دنیای اسلام، با دنیای غرب رقابت کنیم.
عارف با بیان اینکه با تلاش دو ساله، اولین دوره جایزه مصطفی (ص) با موفقیت برگزار شد، گفت: در نشستی که برای برگزاری دومین دوره جایزه با اعضای شورای سیاستگذاری برگزار شد، قرار است زمینههای جایزه مصطفی(ص) در سطح عمومی گستردهتر شود که این موضوع مورد بررسی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه چهارمین حوزه جایزه مصطفی (ص)، حوزه عمومی است و این جایزه به دانشمندان مسلمان در هر جای دنیا تعلق میگیرد، گفت: در این نشست به نتیجه رسیدیم که چهارمین حوزه جایزه را گستردهتر و رشتههای علوم شناختی، اقتصاد و بانکداری اسلامی را به حوزه عمومی اضافه کنیم.
وی اظهار داشت: به صورت کلی میتوان گفت در این نشست مقرر شد علاوه بر سه حوزه نانو، بایو و سلامت و ICT، دو جایزه دیگر در حوزه عمومی اضافه شود.
عارف ادامه داد: نتیجهگیری این بود که جایزه حوزه عمومی گسترده و یک جایزه به آن اضافه شود؛ یعنی درمجموع دوره بعدی جایزه، پنج جایزه به برگزیدگان و دانشمندان اعطا میشود. البته ممکن است که در دوره سومین جایزه، تعداد جایزه نیز افزایش پیدا کند.
به گفته وی، مبلغ جایزه مصطفی (ص) به همان میزان ۵۰۰ هزار دلار است و تغییری در مقدار جایزه اعمال نشده است.عضو شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی (ص) با بیان اینکه دبیرخانه جایزه مصطفی(ص) در تهران است، گفت: این جایزه هر دو سال یکبار کاندیداهای خود را از مراکز علمی برجسته دنیا مورد بررسی قرار میدهد و در نهایت برگزیدگان را معرفی میکند.