انجمن عصب روانشناسی ایران راه‌اندازی می‌شود

 دکتر محمدرضا جلالی در مراسم افتتاحیه هفتمین سمپوزیوم نوروپسیکولوژی ایران که صبح امروز شنبه (پنجم دی ماه) در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، گفت: در خوشبینانه‌ترین حالت علیرغم دشواری‌هایی که در فرایند برگزاری سمپوزیوم وجود دارد هفتمین سمپوزیوم نوروپسیکولوژی ایران در حالی برگزار می‌شود که شرایط این دوره از دوره‌های قبل بهتر است.

وی افزود: این دوره سمپوزیوم با همکاری متخصصان بیشتری برگزار می‌شود و علی رغم حمایت‌های پیشگامان نوروپسیکولوژی، پژوهشگران جوان‌تری نیز به مجموعه اضافه شده‌اند.

دبیر سمپوزیوم نوروپسیکولوژی از تحولات مثبت این حوزه خبر داد و افزود: از چند سال گذشته تاکنون ابهامات نوروپسیکولوژی کاهش یافته است و با شناختی که از نوروپسیکولوژی در میان محققین ایجاد شده است حامیان بیشتری نیز پیدا کرده‌ایم.

جلالی با بیان سابقه 30 ساله نوروپسیکولوژی در کشور تصریح کرد: اکنون نوروپسیکولوژی به شکلی درونی و نهادینه در آمده است و امیدواریم با شکل‌گیری زیرمجموعه‌های مربوطه شکل مناسب‌تری پیدا کند.

وی ضمن اشاره به ترکیب تخصصی و سازمان یافته‌تر هفتمین سمپوزیوم اعلام کرد: در این دوره سعی کرده‌ایم تا برنامه‌های تخصصی‌تری برگزار شود به همین دلیل پنل‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی را در این سه روز برگزار خواهیم کرد.

این مسؤول اظهار کرد: سعی کرده‌ایم مقاله‌های پذیرفته شده تخصصی و ارتباط نزدیکی با نوروپسیکولوژی داشته باشند به همین دلیل از میان 160 مقاله‌ای که به دست ما رسیده است 100 مقاله پذیرفته شده است که در سه روز سمپوزیوم ارائه می‌شود. جلالی افزود: علاوه بر 100 مقاله پذیرفته شده، 40 سخنرانی و 60 پوستر نیز در مدت برگزاری ارائه و به نمایش گذاشته خواهد شد.

وی ادامه داد: هفتمین سمپوزیوم نوروپسیکولوژی ایران نسبت به دوره‌های قبل از حامیان و اسپانسرهای بیشتری نیز برخوردار است.جلالی با بیان اینکه از سمپوزیوم چهارم به دنبال کسب مجوز انجمن نوروپسیکولوژی بوده‌ایم، اعلام کرد: تابستان امسال با تاسیس این انجمن موافقت شده و مجوز آن صادر گردیده است هم اکنون در حال تصویب اساسنامه انجمن هستیم تا کار خود را با نام انجمن عصب روانشناسی ایران آغاز کنیم.

وی در پایان از حمایت‌های معنوی پیشگامان نوروپسیکولوژی ایران قدردانی کرد و گفت: اگر چنین حمایت‌هایی وجود نداشت هیچ امکانی برای ادامه سمپوزیوم‌ها وجود نداشت.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا