مسئول روابط عمومی هفدهمین مسابقه برنامه نویسی acm منطقه غرب آسیا روز جمعه در حاشیه برگزاری این مسابقات به ایرنا گفت: رقابت ها صبح امروز به صورت تیمی آغاز شد و حدود 80 تیم از 45 دانشگاه کشور در این مسابقه حضور دارند.
مهدی جعفری سیاوشانی افزود: قرار بود تیم های دانشجویی از کشورهای منطقه همچون پاکستان و افغانستان نیز در این مسابقه حضور داشته باشند اما به دلیل مشکلات مالی، امکان شرکت در مسابقه را پیدا نکردند.
وی درباره روند برگزاری این مسابقات نیز توضیح داد: دانشجویان مهندسی کامپیوتر در قالب تیم های سه نفره به مدت پنج ساعت به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت و براساس پرسش هایی که در اختیار آنها قرار داده شده است، برنامه های کامپیوتری خواهند نوشت.
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف افزود: شرکت کنندگان در این رقابت علمی بیشتر روی پایه های برنامه نویسی و طراحی الگوریتم های کامپیوتری متمرکز می شوند و سرعت برنامه نویسی و خلاقیت فکری دو شاخص مهم در امتیازآوری آنها خواهد بود.
به گفته وی، در پایان رقابت های برنامه نویسی acm منطقه غرب آسیا، دو تیم برتر جهت شرکت در رقابت های جهانی acm به میزبانی کشور تایلند معرفی خواهند شد.
مسابقات برنامه نویسی دانشجویی ای سی ام در سال ١٩٧٧ توسط انجمن معتبر ای سی ام با هدف ارتقای توانایی برنامه نویسی گروهی در بین دانشجویان بنا نهاده شده و هر ساله به صورت منطقه ای در نقاط مختلف جهان برگزار می شود و برندگان مسابقات منطقه ای به مرحله نهایی راه می یابند.
سال گذشته حدود ٤٥٠ مسابقه منطقه ای در سطح جهان برگزار شد که طی آنها بیش از 38 هزار دانشجو از دو هزار و 500 دانشگاه ١٠١ کشور مختلف جهان در مدت چهارماه به رقابت پرداختند و در نهایت ١٢٠ تیم برتر به سی و نهمین مسابقه جهانی در کشور مراکش راه یافتند.
هفدهمین مسابقه منطقه ای غرب آسیا در دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف درحال برگزاری است و تیم های برتر این رقابت به چهلمین مسابقه جهانی برنامه نویسی ای سی ام که اردیبهشت ماه ١٣٩٥در تایلند برگزار می شود، راه خواهند یافت.
جمهوری اسلامی ایران طی 17 دوره برگزاری مسابقات برنامه نویسی acm غرب آسیا، میزبانی این رقابت های منطقه ای را برعهده داشته که یک دوره آن در دانشگاه تهران و 16 دوره در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شده است.