نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

شیر نارگیل، بهترین نوشیدنی بعد از شیر مادر

محققان آمریکایی در مطالعات خود به این نتیجه رسیدند که بهترین نوشیدنی بعد از شیر مادر، شیر نارگیل است که خواص زیادی دارد و انتخاب خوبی برای افراد است.

بررسی‌های انجام شده نشان داده است شیر حاوی لاکتوز(نوعی قند) است که هضم آن برای بسیاری از افراد مشکل بوده، اما شیر نارگیل حاوی این ترکیب نیست و مشکلی برای هضم در افراد ایجاد نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، لازم به ذکر است که شیر نارگیل با آب نارگیل متفاوت است. میزان کلسترول نارگیل در سطح صفر است و 75 کیلو کالری در هر 100 میلی‌لیتر، چربی آن یک تا سه درصد و کربوهیدرات آن 15 تا 16 درصد است.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل