روغن ماهی نقش موثری در مبارزه با چاقی دارد

 دانشمندان ژاپنی اظهار کردند: سلول‌های چربی سفید، مجرمان اصلی در چاقی هستند که با ذخیره‌سازی چربی در شکم و پهلو منجر به چاق شدن این ناحیه از بدن می‌شوند. در مقابل، سلول‌های چربی قهوه‌ای نقش موثری در سوزاندن چربی برای تولید گرما و گرم شدن بدن دارند.

بررسی‌های انجام شده در زمینه چاقی حاکی از آن است که محققان به دنبال کشف مکانیسمی برای تولید چربی قهوه‌ای از سفید هستند.

این تلاش‌ها در سال 2012 با کشف جدید سلول‌های چربی، رنگ و بوی جدیدی گرفت. آنجا که دانشمندان نوع سوم از سلول‌های چربی به نام سلول‌های چربی بژ را کشف کردند.

این دستاورد به عنوان هدف درمانی جدید برای درمان چاقی بود. ترو کاوادا، نویسنده این مطالعه اظهار کرد: مردم بر این باورند که مواد غذایی مناطق مدیترانه و ژاپن در طول عمر تاثیر زیادی دارد، اما بررسی این خواص نیازمند مطالعه است.

این آزمایش بر روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شد و نتایجی را به همراه داشت. گروهی از موش‌ها با استفاده از رژیم غذایی چرب و گروهی با مواد غذایی چرب و روغن ماهی تغذیه شدند.

نتایج آزمایش‌ها نشان داد گروهی که روغن ماهی مصرف کرده بودند، پنج تا 10 درصد وزن کمتر و همچنین 15 تا 25 درصد چربی کمتری بدست آوردند.

به گزارش ایسنا، نتایج این بررسی در مجله Scientific Reports منتشر شده است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا