نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

پژوهش چراغ راه حرکت به سمت قله های توسعه است

سیدرضا صالحی امیری روز دوشنبه در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر سازمان اسناد و کتابخانه ملی، یاد و خاطره پوری سلطانی مادر کتابداری نوین که امروز مصادف با چهلمین روز درگذشت وی بود را گرامی داشت و اظهار امیدواری کرد مسیر و راه افرادی که در راه تعالی، توسعه و ارتقای فرهنگ کشور گام بر می دارند، تداوم یابد.

وی افزود: توسعه و کشف مجهولات، بدون پژوهش به هدف و مقصود نمی رسد و این کشور برای رسیدن به قله توسعه نیازمند فکر و دانش و جستجوگری است؛ هرچند در این زمینه ضعف بنیادی به دلیل منزلت نداشتن پژوهشگر و پژوهش وجود دارد و این قشر از جامعه مورد تکریم قرار نمی گیرند.
وی با بیان اینکه در حوزه پژوهش 10 چالش اساسی وجود دارد، بدون اشاره به این 10 مورد گفت: تا زمانی که پژوهشگر ارزش واقعی خود را پیدا نکند به هدف نمی رسد.
صالحی امیری افزود: در یک دوره 8 ساله در کنار دکتر روحانی، حدود 400 عنوان پژوهش انجام دادیم که الگوی توسعه ملی در آنها مورد توجه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: بنیان های فکری دولت مبتنی بر عقبه پژوهشی بلند مدت است که همه نیازهای بلند مدت در حوزه های مختلف فقهی، حقوقی، سیاسی و… را داراست.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی خاطرنشان کرد: اگر نتیجه برجام چیزی است که امروز شاهد آن هستیم، به دلیل مجموعه ای از تحقیق ها، تحلیل ها و پژوهش های بنیادی است که در وزارت امور خارجه صورت گرفته است.
وی گفت: اگر بنیاد قدرت در کشور مبتنی بر اندیشه و خردورزی باشد، می توان امید داشت ملت روز خوشی خواهند داشت اما اگر این بنیاد بر اساس جهل و نادانی باشد، قطعا روزگار مردم خوش نخواهد بود.
 در این مراسم که به مناسبت هفته پژوهش و بزرگداشت چهلمین روز درگذشت پوری سلطانی مادر کتابداری نوین ایران در محل کتابخانه ملی برگزار شد، رضا خانی پور مدیرکل آموزش و پژوهش سازمان اسناد و کتابخانه ملی نیز گزارش مبسوطی از برگزاری 6 دوره جشنواره پژوهشی در این سازمان ارائه کرد.
به گزارش ایرنا، وی افزود: اداره کل آموزش و پژوهش از سال 1389 جشنواره هفته پژوهش را با هدف معرفی دستاوردهای علمی و پژوهشی در حوزه های علم اطلاعات و دانش شناسی و علوم آرشیوی آغاز کرده است.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل