در این کشور، سالانه از هر 100 هزار نفر، 73.4 مرگ بر اثر سوانح جادهای رخ میدهد.
سازمان بهداشت جهانی در این گزارش نمودارهایی ارائه داده که در آن بالاترین و پایینترین میزان مرگ و میر جادهای آورده شده است.
پس از لیبی، تایلند با 36.2 عدد مرگ در هر 100 هزار نفر در رده دوم قرار دارد و مالاوی نیز با 35 مرگ از هر 100 هزار نفر در رده سوم قرار دارد.
نقش کشورهای افریقایی در این فهرست پررنگ است و سازمان بهداشت جهانی در این گزارش گسست بین کشورهای کمدرآمد، پردرآمد و دارای درآمد متوسط را برجسته کرده است. از تمامی تلفات ناشی از سوانح جادهای، 90 درصد در کشورهای در حال توسعه رخ میدهد و این برخلاف بودن 54 درصد وسایط نقلیه در این کشورهاست.
این گزارش در نموداری دیگر از کشورهایی یاد میکند که دارای پایینترین میزان مرگ و میر جادهای هستند و پایینترین مرگ و میر جادهای در کشور میکرونزی (واقع در اقیانوس آرام) و با نرخ 1.9 مرگ در هر 100 هزار نفر رخ میدهد.
در رده دوم، سوئد با نرخ 2.8 مرگ در هر 100 هزار نفر قرار دارد و بریتانیا با نرخ 2.9 درصد در رده سوم قرار دارد.
همچنین سوئیس در رده سوم، هلند در رده ششم و دانمارک در رده هشتم قرار دارند. کشورهای کوچکتر دارای تعداد پایین وسایط نقلیه نیز در فهرست کشورهای دارای پایینترین آمار مرگ و میر جادهای قرار دارند که از آن میان میتوان به میکرونزی، کیریباتی و مالدیو اشاره کرد.
No tags for this post.